له معجون

ابتدا خمیر له معجون را آموزش می دهیم این خمیر از رسپی های کشور ترکیه است  در ادامه توضیحات کامل این له معجون وجود دارد

مواد لازم:

برای مواد رویی:

پیاز بزرگ 2عدد رنده شده

به 1عدد با پوست رنده شده

گوشت چرخ کرده 300 گرم

رب 1 قاشق

نمک و فلفل سیاه

برای خمیر:

آرد 300 گرم

آب 200 میلی لیتر ( از یک لیوان کمی بیشتر)

خمیر مایه 3-4 گرم

نمک 1 قاشق چای خوری

شکر مقدار کمی

برای درست کردن خمیر له معجون ابتدا  در یک کاسه آب ولرم می ریزیم  داخلش شکر و مایه خمیر می ریزیم 5 دقیقه صبر می کنیم تا خمیر مایه فعال شود. در یک کاسه دیگر آرد می ریزیم  نمک اضافه میکنیم  و مخلوط میکنیم  وسط آرد را گود میکنیم  و مخلوط خمیر مایه را در آن قسمت می ریزیم  و ازقسمت وسط خمیر را با دست  مخلوط میکنیم  تا خمیر شود در یک کاسه بزرگ خیلی کم روغن زیتون ریخته و خمیر را در آن قرار می دهیم رویش کاغذ محافظ میکشیم و در جای گرم قرار می دهیم  بمدت 15- 20 دقیقه بماند  حالا در یک کاسه همه مواد د اخلی را با هم مخلوط میکنیم  و خوب ورز میدهیم  وقتی خمیر استراحت کرد دوباره ورز میدهیم تا هوا و گاز موجود در آن از بین برود  و چونه گیری میکنیم  هر کدام از چانه هار ا با وردنه باز میکنیم و داخلش از مواد گوشتی می ریزیم  در فر 220 درجه از قبل گرم شده بمدت 7-8 دقیقه می پزیم

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد