816310_146

مردم هند گوشت چرخ کرده را چگونه بریان می کنند آن ها از چه روش هایی کمک میگیرند و چه نوع ادویه هایی استفاده می کنند با روش تهیه مردم هند آشنا شوید

گوشت چرخ کرده بریان در هند روی شعله آتش پخته می شود , اما در این طرز تهیه از گریل فر استفاده شده و موفقیت آمیز هم بوده است .

مواد لازم جهت تهیه گوشت چرخ کرده بریان :

  •  روغن : 5 قاشق غذاخوری
  •  پیاز خرد شده : 2 عدد
  • گوشت چرخ کرده : 450 گرم
  •  ماست : 2 قاشق غذاخوری
  •  پودر فلفل قرمز : 1 قاشق غذاخوری
  •  ریشه زنجبیل ریز خرد شده : 1 قاشق چای خوری
  •  سیر تازه له شده : 1 قاشق چای خوری
  •  نمک : 1 قاشق چای خوری
  •  گرام ماسالا : 1 قاشق چای خوری
  •  پودر ادویه مخلوط : 1 قاشق چای خوری
  •  فلفل سبز تند تازه : 2 عدد
  •  برگ گشنیز تازه : مقداری

مواد لازم جهت تزیین گوشت چرخ کرده بریان :

  •  پیاز حلقه شده : 1 عدد
  • گشنیز تازه خرد شده : مقداری
  • لیمو ترش برش خورده : 1 عدد

طرز تهیه گوشت چرخ کرده بریان :

1. روغن را درون یک ماهیتابه گرم نمایید . سپس پیاز ها را بیافزایید , سرخ نموده تا به رنگ طلایی درآیند .

2. گوشت چرخ کرده را درون یک کاسه بزرگ قرار دهید . ماست , پودر فلفل , زنجبیل , سیر , نمک , گرام ماسالا و پودر ادویه را افزوده و آن ها را هم بزنید تا خوب مخلوط شوند .

3. مخلوط گوشت و ادویه را به پیاز ها بیافزایید و به مدت 10 تا 15 دقیقه سرخ نمایید . سپس ماهیتابه را از روی شعله بردارید و کنار بگذارید .

4. در همین فاصله , فلفل سبز ها و نصف گشنیز ها را داخل غذاساز خرد نموده یا با استفاده از یک چاقوی تیز خرد نمایید و کنار بگذارید .

5. ترکیب گوشت را نیز در غذاساز خوب خرد و له نمایید یا درون یک کاسه با چنگال له نمایید . گوشت را با فلفل و گشنیز کاملا ترکیب نمایید .

6. ترکیب را به یک ظرف نسوز کم عمق منتقل نمایید . در گریل فر که با حرارت متوسط از قبل گرم شده , 10 تا 15 دقیقه بپزید و با چنگال زیر و رو نمایید تا نسوزد .

7. گوشت چرخ کرده بریان را با حلقه های پیاز , برگ گشنیز و برش لیمو ترش تزیین نمایید .

گوشت چرخ کرده بریان در هند روی شعله آتش پخته می شود , اما در این طرز تهیه از گریل فر استفاده شده و موفقیت آمیز هم بوده است .

 

وب سایت آشپز باشی: