35-768x768

مواد داخلی این پیراشکی را به هرنوع خمیری که بگذاریم خوشمزه می شود چون ترکیبات بکار رفته در  این پیراشکی باعث شده که  پیراشکی خوشمزه تر شود اکنون در ادامه ببینیم مواد بکار رفته در مواد داخلی چیست

مواد لازم:

یوفکا 2 عدد

فندق کوبیده شده 1 لیوان ( نصف لیوان هم میشود)

مرغ خرد شده 1 عدد

هویج 1عدد

فلفل قرمز 1 عدد

روغن فندق نصف لیوان

گوجه فرنگی بزرگ 1عدد

جعفری

نمک و فلفل و پاپریکا

رویه:

تخممرغ 1 عدد

کنجد و یا سیاه دانه و…

طرز تهیه :

در تابه روغن فندق ریخته رویش مرغ خرد شده ریخته تا آبش را بکشد سپس هویج, فلفل, گوجه فرنگی رنده شده و نمک و فلفل ریخته و تفت می دهیم سپس فندق ریخته و چند بار هم میزنیم   از حرارت برمیداریم در آخر جعفری خرد شده می ریزیم  حالا در یک سطح صاف یک عدد یوفکا را پهن میکنیم و به شکل بعلاوه به چهار قسمت تقسیم میکنیم حالا هر کدام را به دو قسمت تقسیم میکنیم  و  جمعا 8 قسمت می شود در قسمت پهن موادداخلی را قرار میدهیم  و  رول میکنیم  در سینی فر کاغذ روغن انداخته شده میچینیم رویش تخم مرغ هم زده شده می مالیم و کنجد می پاشیم در فر 170 درجه از قبل گرم شده قرار میدهیم  تا رویش طلایی شود

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد