خوراک اسفناج

این غذای متفاوت کشور ترکیه را یاد بگیرید این مقدار برای دو نفر کافیست

مواد لازم:
اسفناج 500 گرم
پیاز 1 عدد
بلغور 3 قاشق
روغن زیتون 2 قاشق
رب نصف قاشق
نمک
طرز تهیه :
اسفناجها را شسته و سپس خرد میکنیم  اکنون در یک قابلمه  روغن زیتون ریخته رویش پیاز ریز خردشده ریخته و 1 دقیقه تفت می دهیم  سپس رب ریخته یک دقیقه دیگر تفت می دهیم سپس اسفناجها را می ریزیم یک دقیقه دیگر تفت می دهیم  رویش بلغور, نمک, و مقداری آب بحدی که  روی اسفناجها را بگیرد یکی دو بار مخلوط کرده درب قابلمه را گذاشته و در حرارت کم بمدت 20 دقیقه بپزد

این مطلب توسط تیم مترجمین مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد