th-3-1

نوشتن به صورت دستی چه تاثیراتی روی یادگیری افراد نوآموز میگذارد نوشتن به صورت دستی چه فوایدی دارد آیا با تایپ کردن با دیگر وسایل الکترونیکی فرقی دارد و دست نویسی چه فوایدی روی یادگیری نوآموزان میگذارد

کاغذ و قلم؛ دو شی دوست داشتنی که در حال حذف شدن از زندگی ما هستند. اگر در گذشته های نه چندان دور ما برای نوشتن و یادگیری هر چیزی دست به دامن خودکار و کاغذ می شدیم، امروز کمتر کسی سراغی از آنها می گیرد؛ پدیده ای که چرایی آن را باید در رشد حضور وسایل دیجیتال در دنیای امروز جست و جو کرد. وسایلی که هر چند سهولت و سرعت در انجام کار را برای ما به ارمغان آورده اند؛ اما به طرز غریبی سلامت و کارکردهای مغزی ما را تحت تأثیر قرار داده اند.

 شاید قدری عجیب و دور از ذهن به نظر برسد ولی کنار گذاشتن قلم و کاغذ و روی آوردن به کامپیوترها و دیگر وسایل دیجیتال برای نوشتن موجب اختلال در برخی کارکردهای مغزی می شود. بر این اساس، دور شدن دانش آموزان از پدیده دست نویسی نه تنها یادگیری را با مشکل مواجه کرده است بلکه تمرکز آنها را نیز کاهش داده است. بنا بر یافته های به دست آمده از آخرین تخقیقات انجام شده، نوشتن با دست و یاد داشت برداری به هنگام آموزش تأثیر شگرفی بر ارتقا سطح یادگیری دانش آموزان دارد.

این دسته دانش آموزان، درک بهتری از آنچه یاد می گیرند دارند و برای مدت زمان طولانی تری مطالب جدید را به ذهن می سپارند. از طرف دیگر، به کارگیری آموخته های جدید در زندگی و عملیاتی ساختن آنها برای کسانی که هم چنان به استفاده از کاغذ و قلم علاقه مند هستند امر آسان تری است. در یک کلام، دست نویسی کردن یعنی بهتر فکر کردن و تایپ کردن یعنی اختلال در یادگیری. به همین خاطر، توصیه می شود کودکان خود را با بوی خوش کاغذ و لغزش مداد روی آن آشنا کنید و خودتان هم بار دیگر با این دو شی آشتی کنید.

منبع foxnews

انتهای پیام