مواد اولیه :
- آرد دو و یک دوم فنجان
- نمک 1 قاشق چایخوری
- شکر 2 فنجان
- کره 1 فنجان
- تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد
- پودر کاکائو 1 قاشق غذاخوری
- رنگ قرمز خوراکی یک و یک دوم قاشق غذاخوری
- دوغ 1 فنجان
- وانیل 1 قاشق چایخوری
- جوش شیرین یک دوم قاشق چایخوری
مواد لازم برای کرم پنیر :
- پنیر خامه ای 225 گرم
- کره 1 فنجان
- وانیل 2 قاشق چایخوری
- پودر شکر 4-5 فنجان
طرز تهیه :
1. فر را روی ۱۸۰ درجه سانتی گراد روشن می کنیم. آرد و نمک و جوش شیرین را با هم الک می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
2. در یک کاسه دیگر کره و شکر را آنقدر با همزن می زنیم تا رنگ کره روبه روشنی برود. بعد وانیل را هم به مواد اضافه می کنیم و سپس تخم مرغ ها را دانه دانه به مواد اضافه می کنیم و بعد از اضافه کردن هر تخم مرغ مواد را خوب با هم می زنیم تا کیک لطیف تری داشته باشیم.
3. سپس دوغ را کم کم به آرد اضافه می کنیم و مواد را کنار می گذاریم.
4. در یک کاسه کوچک یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو و ۱ و ½ قاشق غذاخوری رنگ قرمز را با هم خوب مخلوط می کنیم تا پودر کاکائو کاملا در رنگ حل شود. بعد مواد را به مخلوط کره و شکر اضافه می کنیم. بعد مخلوط آرد و دوغ را هم به مواد اضافه می کنیم. مواد را فقط در همین حد به هم می زنیم که آرد خوب مخلوط شود.
5. یک قالب گرد ساده برمی داریم و قالب را روغنی می کنیم و بعد قالب را آردی می کنیم تا وقتی که کیک پخت راحت و تمیز از قالب بیرون بیاید. مواد را درون قالب می ریزیم و کیک را به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر می گذاریم تا بپزد.
6. در این فاصله کرم بین کیک را آماده می کنیم. در یک کاسه متوسط پنیر خامه ای و کره و وانیل را خوب مخلوط می کنیم تا کاملا نرم و یکدست شوند. سپس پودر شکر را کم کم به مواد کیک اضافه می کنیم و همینطور هم می زنیم تا مواد کرکی شکل شود.
6. وقتی کیک پخت آن را از فر بیرون می آوریم و اجازه می دهیم سرد شود. در این فاصله روی کاغذ روغنی شکل یک قلب را می بریم و بعد الگویی که با کاغذ روغنی درست کردیم را روی کیک می گذاریم و شکل قلب را در می آوریم.
وب سایت بیتوته: