index

غذاهای سرشار از سدیم عبارت اند از:
1. گوشت و ماهیهای دودی شده، نمک سوده شده، فرایند شده (مانند همبرگر، سوسیس، کالباس و کنسرو ماهی)
2. عصاره گوشت، سس گوشت و سوپ صاف شده گوشت
3. تنقلات پر نمک (چیپس سیب زمینی، ذرت بو داده، آجیلهای شور، بیسکوییت نمکی و چوب شور)
4. سسهای سالاد تجاری، سس بریانی، ترشی جات، زیتون و خردل
5. غذاهای یخ زده بسته بندی شده به جز سبزیجاتی که در تهیه آنها از آب شور استفاده نشده باشد.
6. سوپهای آماده (کنسرو شده) به جز آنهایی که در تهیه شان نمک اضافه نشده باشد.
7. پنیرها

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد