food poisoning2

مثل گوشت و لبنیات و ماهی باید به اندازه مصرف روزانه خریداری نمود. در صورت استفاه از یخچال تا سه روز می توان از یخچال استفاده کرد، به شرط آنکه یخچال در محل گرم نباشد و در آن مرتبا باز و بسته نشود. درجه حرارت مناسب یک تا چهار درجه سانتی گراد خوبست در غیر این صورت درجه حرارت بالاتر نیاز دارد.
باید توجه نمود که مواد غذایی پخته شده از مواد غذیی خام در یخچال جدا نگهداشته شوند زیرا میکروبها از مواد غذایی خام به مواد غذایی پخته منتقل شده و آنها را آلوده می سازند. در صورت اینکه اینگونه مواد را بیشتر بخواهید نگهداری کنید باید از فریزر با درجه حرارت 18- تا 24- درجه سانتی گراد استفاده نمایید که طریق استفاده از مواد غذایی در فریزر بعدا توضیح داده خواهد شد.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد