baby1
16- مواد قابل اشتعال را در جایی نگهداری کنید که دور از دسترس کودک باشد و خودتان نیز زمانی که با اینگونه مواد کار دارید با احتیاط کامل عمل نمایید. بنزین، پارافین و نفت از جمله این مواد هستند.
17- اتو را از دسترس کودکان دور نگهدارید. ضمنا سیم اتو و دیگر وسایل برقی را مرتبا کنترل کنید که جایی از سیم لخت نباشد.
18- آب شیر حمام را مستقیما بر روی طفل نریزید و اول شیر آب سرد را باز کنید.
19- وسایلی را که باعث خفگی طفل می شود از محیط او دور کنید. مثل کمربند، پاکتهای پلاستیکی، پارچه های طویل که با گره زدن، گره باز نشود. اسباب بازیهای ریز مثل توپهای ریز پلاستیکی و یا تیله مخصوصا بعضی از اسباب بازیهای صدا دار که داخل آنها تیله های کوچکی برای ایجاد صدا وجود دارد را به کودک ندهید چون به دهان خود می گذارد و ممکن است آنها را قورت دهد و یا راه تنفسی او را مسدود سازد. در موقع خوردن میوه هایی که هسته دارد نیز کاملا با احتیاط عمل کنید و دسته را بیرون بیاورید و از دادن تنقلات ریز مثل نقل، بادام، فندوق به کودکان زیر 3 سال خودداری کنید و در صورت نیاز حتما آنها را به صورت پودر در بیاورید و به او بدهید.
20- دور حوض و یا استخر و یا گودالهای آب را نرده بکشید تا باعث غرق شدن کودک دلبندتان نشوید.
21- بچه ها را در وان حمام تنها نگذارید که وان نیز موجب غرق شدن بچه ها می شود.
22- از نزدیک شدن بچه ها به اتومبیل، دوچرخه، موتور و دیگر وسایل نقلیه جلوگیری کنید و از همان دوران کودکی آموزشهای لازم را به او بدهید.
23- همچنین از نزدیک شدن کودکان به حیوانات حتی حیوانات اهلی جلوگیری کنید زیرا ممکن است بچه را گاز بگیرند نوک و یا لگد بزنند و این خود موجب آزار طفل است.
24- در موقع یخ بستن زمین در فصل سرما از سر خوردن بچه ها روی یخ و برق جلوگیری کنید.
25- در صورت بروز هر گونه حادثه ای خونسردی خود را حفظ کنید و کودک را به اولین مرکز درمانی برسانید.

این مطلب توسط  مجله پزشکی دکتر سلام تهیه شده است. استفاده از آن فقط با ذکر منبع دکتر سلام(hiDoctor.ir) مجاز می باشد