چای کیسه ای اصل و تقلبی را از هم تشخیص دهید

مدت هاست که صحبت های زیادی پیرامون طبیعی نبودن بسیاری از چای های کیسه ای می شود. بسیاری بر این باورند که ترکیباتی که در برخی از چای های کیسه ای استفاده می شود بسیار خطرناک و حتی سرطان زا هستند. اما سوال اینجاست که چگونه می توان چای کیسه ای طبیعی را از تتقلبی تشخیص داد. دکتر علی اصغر اسماعیل زاده در این باره توضیحات بیشتری داده است. با ما همراه باشید.

دکتر «علی‌اصغر اسماعیل‌زاده» اظهار کرد: چای کیسه‌ای ناسالم، رنگ‌های شیمیایی و طعم‌های مصنوعی افزودنی دارد که در دراز مدت می‌تواند بستری را برای بروز انواع بیماری‌ها در مصرف‌کنندگان ایجاد کند.

وی خاطرنشان کرد: مشکل اساسی در تولید چای کیسه‌ای، تقلبات و استفاده از افزودنی‌ها برای ایجاد طعم یا رنگ هم‌چنین استفاده از ضایعات چای با ناخالصی زیاد و فاقد کیفیت است که تولید آن در کارگاه‌های زیرزمینی و غیرمجاز بسیار زیاد است.

رعایت بهداشت در فرآوری و بسته‌بندی چای کیسه‌ای هم‌چنین کیفیت فیلتر کیسه و نخ دوخت مورد استفاده در تهیه این محصول عامل موثری در سلامت آن است.

اسماعیل‌زاده خاطرنشان کرد: سرعت رنگ دادن چای کیسه‌ای سبب شده افرادی زیادی از آن استفاده کنند اما شهروندان تنها با وجود پروانه ساخت روی بسته چای کیسه‌ای می‌توانند از سلامت آن اطمینان حاصل کنند.