maheramezan

روزه داری فواید بیشماری دارد اما گاهی اوقات دیده می شود که شخص به خاطر نداشتن برنامه غذایی مناسب در ماه رمضان، پس از این ماه دچار مشکلات سلامتی می شود. اما هنوز دیر نشده است. با در پیش گرفتن یک برنامه و رژیم غذایی سالم که نکات تغذیه ای در آن رعایت شده باشد، می توانید سلامتی خود را بازیابید. با ما همراه باشید.

ناصر رضایی پور اظهار داشت: باید توجه داشت دو وعده اصلی غذا از نگاه حکمای پزشکی پارسی، وعده‌های چاشت (صبحانه) و شام هستند.

به گزارش تسنیم، به گفته وی این آموزه، پشتوانه قابل‌توجهی هم در روایات به‌ جامانده از پیامبر اکرم و ائمه دارد و برخلاف تصور رایج، همیشه توصیه شده حتماً وعده‌های صبحانه و شام خورده شوند و در صورت تمایل و امکان، وعده ناهار کم خورده شود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: حذف ناهار فقط برای افراد سالم معتدل‌مزاج ممکن است و جایگزینی آن با سالادهای مرسوم یا سالاد میوه‌ها هم قابل توصیه عمومی نیست.

رضایی پور افزود: بهتر است با رعایت شرایط مزاجی و بدنی خود و در نظر گرفتن عادات پیشین، حجم وعده‌های غذایی را کم کنیم تا از پرخوری و تبعات آن، از جمله چاقی، در امان باشیم.

وی گفت: تنظیم و تعادل ورودی‌ها و خروجی‌های فکری و ذهنی و جسمی بدن و در نظرگرفتن زمانی برای خلوت با خود و خدای خویشتن,کاهش وعده‌های غذایی در افراد سالم گرم‌مزاج به صورت کاهش وعده ناهار یا حذف آن، به‌ویژه در فصل تابستان از عوامل سلامتی هستند.

این متخصص طب سنتی گفت: سردمزاج‌ها هم می‌توانند میزان غذا در هر وعده را کم کنند, خوردن یک نوع غذا در هر وعده و ساده‌خوری همچنین غذاخوردن، فقط در زمان گرسنگی واقعی و پرهیز از پرخوری، باهم‌خوری و برهم‌خوری در غذای اصلی، میوه‌ها و نوشیدنی‌ها نیز از عوامل ارتقاء سلامتی در بدن هستند.