42517300135471306870

برای اینکه آشفتگی فکری را از خود برانید روشهای زیادی وجود دارد که روشهای معمولی و متداول است که  تاثیر گذار نیست ولی دراینجا برایتان روشهای غیر معمولی و نامتداولی معرفی میکنیم که بسیار مفید است و استرس را از شما دور میکند و یا به حداقل می رساند و با این روشها به آرامش ذهنی و فکری می رسید

 

در ادامه 10 روش غیر متعارف برای کاهش استرس آورده شده است که برای من جواب داده است, و امیدوارم که این روش ها برای شما نیز موثر باشد:

1- گوش هایتان را ماساژ بدهید.

ماساژ دادن گوش ها برای کاهش استرس ساده, موثر, و فقط چند دقیقه زمان می برد. به آرامی لاله گوش تان را با انگشت شست و سبابه مالش بدهید , سپس لبه های بیرونی گوش تان را از پایین به بالا ماساژ بدهید. این مناطق از گوش تان دارای نقاط انعکاسی است که مناطق خاصی از بدنتان را استراحت می دهد.

2- مصرف ویتامین C بدنتان را افزایش بدهید.

تحقیقات نشان داده است که ویتامین C اثرات جسمی و روانی استرس را کاهش می دهد. در زمانی های استرس زا, مصرف ویتامین C تان را افزایش بدهید.

3- در نظر بگیرید ذهنتان ترمینال اتوبوس است.

وقتیکه ذهنتان احساس بی قراری کرد و شما در جهت آرام کردن آن تلاش کردید,مهم است روش هایی پیدا کنید که از طریق آن استرس تان را کاهش بدهید. یکی از کارهایی که برای من جواب داد وانمود کردم که هر فکری که دارم مانند اتوبوسی با تابلویی به مقصد مشخص است: آیا واقعا می خواهم احساساتم به جایی که اتوبوس در حال رفتن است برود؟ اگر نه, فقط اتوبوس را تماشا می کنم تا دور شود.

4-صداهای آزار دهنده را فیلتر کنید.

اگر در ساختمانی پر سر و صدا و خیابانی شلوغ زندگی می کنید, سر و صدا ذهنتان را فعال و آماده باش نگه می دارد, که در نهایت می تواند منجر به استرس فیزیکی شود. در پس زمینه موسیقی آرامش بخش پخش کنید, یا از تجهیزات مخصوص دفع سر و صدا استفاده بکنید.

5- خودتان را با رنگ ها و بوهای آرامش بخش احاطه کنید.

رنگ هایی مثل سفید, آبی, سبز, و رنگ های ملایم دیگر به تسلی سیستم عصبی تان کمک خواهد کرد, در حالیکه رنگ های روشنی مثل نارنجی و زرد شما را تحریک می کند و انرژی تان را افزایش خواهد داد. گوشه ای از خانه تان را بطور خاص برای تمدد اعصاب استفاده بکنید. خودتان را با رنگ ها و بوها (مانند سنبل, گل یاس و گل سرخ), و مواردی که باعث هارمونی روحی تان می شود احاطه کنید.

6- آهسته تر غذا بخورید.

نه تنها آهسته غذا خوردن باعث گوارش سالم غذا می شود, بلکه همچنین تمرکز حواس تان را تقویت می کند. گسترش دادن این عادت خیلی چالش برانگیز است, بویژه در جامعه ای که مدام با افکار اضطراب آور بمباران می شویم و حسی از اضطرار در ما بوجود می آید. اگر در اینکارخوب پیش نمی روید, وانمود کنید که منتقد رستورانی هستید که کیفیت غذا را بررسی می کند.

7- آهسته تر صحبت کنید.

چه احساسی بعد از اینکه سریع صحبت می کنید می یابید؟ به احتمال زیاد, قلب تان سریع تر می زند, بدنتان هیجان زده و عصبی می شود و تنفس تان سطحی می شود. مرتبه بعدی که با کسی گفتگویی داشتید, تمرکز حواس را تمرین کنید: و بجای اینکه با عجله به موضوع بعدی بروید بر لحظه لحظه صحبت هایتان تمرکز کنید. وقتیکه اینکار بخشی از طبیعت تان شد, متوجه می شوید که صحبت هایتان ارزش بیشتری پیدا کرده است, و تعادل فیزیکی و روانی در خودتان احساس می کنید.

8- در برنامه ریزی هایتان زمان های خالی هم اختصاص بدهید

حداقل دو بار در هفته خلوت های زمانی را برای خودتان هم در نظر بگیرید: اوقاتی که به کار خاصی اختصاص ندارد و در آن هر کاری که خواستید می توانید انجام بدهید, نه کاری که احساس می کنید باید انجام بدهید. این روش بسیار عالی است که به شما اجازه می دهد که بدن و ذهن تان را بعد از یک هفته کار تنش زا بازیابی کنید. در این مواقع هر کاری که در همان لحظه احساس کردید دوست دارید, انجام بدهید.

9- یاد بگیرید که نه بگویید.

ما بطور خودکار به هر درخواست و یا پیشنهادی که به ما می شود بله می گوییم, “نه!” اگر منکوب شدید و یا نمی دانید که چه چیزی باید بگویید, براحتی بگویید, “من’ بعدا به شما اطلاع می دهم.” اینکار به شما این فرصت را می دهد که تصمیمی بگیرید که واقعا به نفع زندگی تان است. اگر می دانید که قطعا نمی خواهید بله بگویید, تا به شک نیافتادید سریعا نه بگویید. به من اعتماد کنید: همه چیز برایتان آسانتر می شود, و هر چه بیشتر اینکار را انجام بدهید, دیگران حد و مرز خودشان را بهتر درک خواهند کرد.

10- گریه کنید.

بعضی اوقات دلمان می خواهد که گریه کنیم, اما موقع مناسبی برای اینکار نیست: ممکن است سر کار و یا بیرون باشیم, و وقتی که تنها می شویم دیگر حس اینکار رفته باشد. من به شدت شما را تشویق می کنم که فیلم یا صحنه ای را بینید که این حس را در شما مجددا زنده کند. وقتی سطح منگنزتان بالا است, باعث اضطراب, عصبانیت, تحریک پذیری و پرخاشگری می شود. وقتیکه گریه می کنید, سطح منگنز بدنتان را پایین می آورید, خلق و خویتان بهتر می شود و استرس تان کاهش می یابد.

منبع- جنی