12

همه ی انسان ها به دنبال یافتن راهی برای رسیدن به اهداف خود هستند و همیشه برای رسیدن به این اهداف تلاش می کنند. اما بسیاری از اوقات اوضاع طوری که انتظار می رفت پیش نمی رود. علت این مسئله این است که افراد موفق بودن را نیاموخته اند. برای دست یافتن به موفقیت باید ابتدا مهارت هایی را آموخت.

بشر از دیرباز شیفته یافتن راهکاری جهت لذت بردن از زندگی و کسب تفوق فردی و آرامش خاطر بوده اند و در این راه هم طی آزمایشات و تحقیقات و تجارب فراوان به نتایج بسیار جالبی هم رسیده اند که می توان آنها را در علوم مختلف خصوصا پسیکولوژی و پارا پسیکولوژی و لوگو تراپی مشاهده نمود. نتایج به دست آمده جملگی نظریه بسیار شگفت انگیزی ارائه داده اند به این مضمون که کلید موفقیتهای شغلی، تحصیلی، خانوادگی، اجتماعی و مالی…. همه بستگی به نحوه ما و بینش ما دارد به زبان ساده تر موفقیت یعنی استفاده کردن صحیح و مناسب از سیستم اعصاب و مغز راهبردهای چون هپنوتیزم، خلسه، مدیتیشن، مراقبه، نیایش و … سعی دارند روشهای کنترل مغز را به ما بیاموزند اما در جهان کنونی و عصر حاضر انسانها بیشتر تمایل دارند در کمترین زمان بیشترین نتیجه را کسب نمایند بر اساس همسن باور و ایده دو نفر از دانشگاه کالیفرنیای سانتا کروز آمریکا به نامهای جان گریندر زبان شناس و ریچارد بندلرریاضی دان, تحقیق بی نظیری را شروع کردند که نتیجه آن علم برنامه ریزی عصبی ـ کلامی بود .

ان ال پی روشی صد درصد کاربردی و سریع می باشد که با اجرای الگوهای آن و مدلهای بسیار جالب در زمینه های مختلف می توان به نتایج ایده ال خود برسیم در سیستم آموزشی ما به روشهای دستیابی موفقیت می توان از سه نظر می توان نگریست که خود مراحل سه گانه موفقیت هم می نامیم.

۱) مرحله اول:

(که شامل دروس اولیه بازسازی و باز آفرینی افکار و روحیات موفق زیستن می باشد)

الف) مدیریت روحیه:

شامل مدیریت کنترل روحیات و حالتهای روحی ما می باید.

ب) مدیریت تمرکز فکر:

مدیریت تمرکز حواس بر اهداف

ج) مدیریت اعتقادات: مدیریت کنترل باورها و اعتقادات و تغییر باورهای منفی

د) مدیریت ارزشها

هـ) مدیریت قوانین فردی

و) مدیریت کنترل انگیزه

ز) مدیریت اصول و باورهای موفقیت و موفق زیستن

۱) مرحله دوم: ( که شامل دروس تکمیلی جهت موفقیتهای فردی می باشد)

الف) مدیریت اهداف و روشهای هدفگزینی

ب) مدیریت زمان و روشهای بهینه از زمان

ج) مدیریت زبان و آئین سخنرانی

د) مدیریت مالی و کنترل درآمد و ثروت اندوزی

و) مدیریت ارتباطات دوستانه، زناشوئی روشهای نفوذ در دلها و جذابیت

ز) مدیریت جسم، تندرستی و کسب شادی

ح) مدیریت حل مشکلات و کار شکنی درکارها

مرحله سوم: توسعه موفقیت (شامل دروس پایانی موفقیت است)

الف) مدیریت کنترل عادتهای شخصی و غلبه بر عادتها نا مناسب

ب) مدیریت کنترل ترسها

ج) مدیریت احساسات و عواطف و کنترل آنها

د) مدیریت رهبری: مدیریت رهبریت درون سازمانی و برون سازمانی

هـ ) مدیریت مطالعه:

مدیریت روشهای تمرکز حواس، تقویت حافظه و روشهای برتر مطالعه.

مدیریت روحیه برای رسیدن به هدف و موفقیت بایستی روحیه و حالات مناسب داشت برای داشتن روحیه شاد و سر زنده و دارای اعتماد به نفس باید روش تغییر روحیه بدانیم. اصولا جهت هر تغییری باید افکار، احساسات و رفتار خود را تغییر دهیم.روحیه حالتی است روحی که در یک مقطع زمانی خاص.برای تغییر از حالت موجود به حالت مطلوب لازم است که سه اصل رفتار افکار احساسات تغییر نماید مثال:

برای تغییر روحیه عصبانیت به آرامش باید افکار و احساسات رفتار مربوط به آن را تغییر دهیم روحیات ما کنترل کننده رفتار ما می باشند.

روحیه مرکب از دو جزء اساسی است:

۱) تصاویر ذهنی

۲) حالت جسمانی

برای تغییر روحیه کافی است تصویر ذهنی و حالت جسمی خود را تغییر دهیم آنکور آنکور یا تکیه گاه ذهنی عبارت است از تکرار انجام یک کار، حالت، تصویر، صدا، حس و …. که شرطی شده و باعث به وجود آمدن روحیه ای خاصی می شود.با استفاده از آنکور ها می توانیم روحیات خود را در هر لحظه که بخواهیم سریعا تغییر دهیم .

مراحل تغییر تهیه یک انکور:

۱) شناخت روحیه

۲) تشریح روحیه

۳) ساخت یک تکیه گاه ذهنی

۴) شرطی کردن تکیه گاه ذهنی

در اثر تکرار مدیریت تمرکز فکر نور خورشید گرم است اما سوزنده نیست. عدسی نور خورشید را متمرکز نموده و آن را سوزنده می سازد . بله. تمرکز بر هر چیز نیرو را چند برابر می کند تمرکز بر اهداف شخصی ما نیروی ما را چند برابر می کند. تمرکز بر هدف یا هر کدام از عادات شخصی ما جهت و مسیر حرکت و رفتار های ما را می سازد یکی از عوامل عدم ترک سیگار یا عادت شخصی یا اعتیاد همان تمرکز ما بر آن عادت است مثلا ترک سیگار. ما فکر خود را متمرکز می کنیم که سیگار نکشیم همین تمرکز موجب می شود ما رفتارهای از خود نشان دهیم که منجر به گرایش دوباره ما به سیگار شود اما اگر فکر خود را در بر سلامتی خود متمرکز کنیم رفتارهای از خود نشان می دهیم که موجب به وجود آمدن روحیه سالم در ما می شود که یکی از آنها اجتناب از مواد مخدر می باشد.

مدیریت اعتقادات و باورها

باورهای ما سازنده اعمال ما هستند یک ضرب المثل می گوید چه معتقد باشی که می توان چه معتقد باشی نمی توانی در هر دو صورت حق با توست. چه قدر به موفقیت باور دارید؟ ما بایستی به موفقیت خودمان اعتقاد داشته باشیم برای کسب ثروت باید اعتقادات مربوط به پول خود را باز آفرینی و تغییر دهیم اعتقادات ما دارای مراحل مختلف هستند.

الف) نظر: ( به نظر من) :

به طور کلی هر نظر دارای یک سری دلایل و مدارک می باشد به نام چهار چوبهای مرجع، هر چه تعداد چهار چوبهای مرجع بیشتر باشد باورهای ما قویتر است. نظر دارای شرایط قابل تغییری است با یک استدلال حتی سفسطه از بین می رود یا عوض می شود، ثبات کمتری دارند و عمر کوتاهی دارند.

ب) عقیده (من معتقدم، به اعتقاد من)

عقیده دارای چهارچوب های مرجع بیشتری نسبت به نظر است محکم تر بوده و دارای ثبات بیشتری است اما درحال تغییر است.

ج) ایمان دارای ثبات بلند مدتی است ، مشکل تغییر می کند یا اصلا تغییر نمی کند از چندین چهار چوب مرجع درست شده.

د) یقین:

محکم تر و با ثبات تر از ایمان است. اعتقادات دو دسته هستند(منفی و مثبت) یا مفید و مضر مفید(مثبت) اعتقاد اتی هستند که انگیزه لازم را جهت موفقیت در ما به وجود می آورند مضر(منفی) اعتقاد اتی هستند که قدرت ما تقلیل داده و ما را از کسب موفیقت باز می دارند اعتقادات ما می توانند مانع یا نیروی محرکه فعالیتهای ما باشند.

مدیریت ارزشها

ارزشها ما قطب نما رفتارهای ما در تصمیم گیری های خود از ارزشها ی خود استفاده می کنیم. ارزشهای ما میزان اهمیت ما را به اشیا نشان می دهند ما با تغییر ارزشها رفتار خود را می توانیم تغییر دهیم مثلا فرض کنید اولین ارزش جوانی ۲۹ ساله ماجراجویی است این ارزش موجب می شود این فرد بیشتر ه تفریح،سفر و … می پردازد حال اگر ارزشهای این فرد را تغییر داده و اولویت اول را به یادگیری تغییر دهیم این فرد به جای تفریح و سفر و به کتابخانه رفته و مطالعه می کند و لذت هم خواهد بود ارزشها خود بر دو نوع هستند:

۱) ارزش جذبی

۲) ارزش دفعی

ارزشهای جذبی

ـ موفقیت

ـ آرامش

ـ پیشرفت

ـ امنیت و ….

ارزشهای دفعی

ـ طرد شدن

ـ افسردگی

ـ تنهایی

ـ جواب رد شنیدن

مدیریت قوانین

فردی انتخاب پاسخی که ما نسبت به محرک های بیرونی می دهیم به عهده قوانین فردی ما هستند مثلا آیا از رفتار کسی عصبانی بشویم یا نه بسته به آن است که در قوانین فردی خود آن عمل را به عصبانیت نسبت دهیم. مثال قوانین فردی: به هر کس سلام کردم جواب نداد باید ناراحت شوم محرک: شما سلام کردید همسرتان یا دوستتان پاسخ نداد. پاسخ ما به محرک: ناراحت می شویم قوانین فردی ناخواسته ناخودآگاه در ضمیر آگاه ما ثبت شده اند و ناخواسته رفتار ما را کنترل می کنند. مثال: برای قوانین فردی اگر فردی شکست خورد باید ناراحت شود اگر کسی به من ترشرویی كرد باید غمگین شوم اگر از کسی خوشم نیاید او را حذف می کنم اگر پولدار شوم خوشبخت هستم خصوصیات قوانین فردی:

۱) منحصر به فرد هستند یعنی در افراد با هم متفاوت است

۲) متعهد کننده هستند یعنی حتما باید انجام شوند

۳) ناآگاهانه هستند و آنها را یاد گرفته ایم. تغییر قوانین فردی باعث تغییر رفتار ما خواهد شد.

مدیریت انگیزه

برای انجام هر کاری باید انگیزه کافی جهت انجام آن کار داشته باشیم انگیزه لازم جهت انجام کارها زمانی به دست می آید که ما را از انجام ندادن آن کار به شدن احساس رنج کنیم و از انجام دادن آن بسیار احساس لذت بکنیم از نظر کلی قانونی وجود دارد به نام قانون رنج و لذت بر اساس این قانون تمام كارهای ما در کنترل لذتها و رنجهای ماست به این معنی که با احساس رنج و لذت است مثلا غذا خوردن ما از خوردن و سیر شدن لذت می بریم و از گرسنگی رنج می بریم یا برای این ازدواج می کنیم تا لذت همدم داشتن را کسب و رنج تنهایی را از خود دور کنیم. بر اساس قانون رنج و لذت و همچنین با تصور موفقیت آمیز بودن کارها می توان انگیزه ای قوی در خود بوجود آورد. همه افراد موفق در یک اصل با هم مشترک هستند آنهم این است که همه آ«ها برای انجام کارهایشان همیشه دارای انگیزه و شور و شوق کافی بوده اند.

ادیسون روزی ۲۲ ساعت کار می کرد آنتونی رابینز در سن ۲۵ سالگی میلیونر شد الان هم در سن ۴۲ سالگی روزانه ۲۲ ساعت کار می کند همیشه دارای شور و شوق و هیجان و انگیزه می باشد.

مدیریت موفقیت

موفق شدن و به موفقیت رسیدن راهکار و اصول مخصوص به خود را می خواهد موفقیت یک مهارت است مهارتی که شما باید آن را بیاموز ید موفقیت فقط مختص به فرد خاص یا گروه خاصی نمی باشد. موفقیت فقط شایسته و لایق کسانی است که از اصول و مهارت لازم جهت رسیدن به اهداف و آمال وآرزوهای خود برخوردارند برای رسیدن به موفقیت باید به گونه ای خاص فکر کنید، به گونه ای خاص احساس کنید ، به گونه ای خاص هم رفتار کنید. اگر به این شکل عمل نکنید نتیجه دلخواه را کسب نخواهید کرد یکی از اصول موفقیت می گوید که شکست وجود ندارد هر چه هست نتیجه است به این معنی که تمام دستاوردهای ما نتیجه عملکردهای ماست اگر ما در کنکور قبول نشده ایم به این معنی نیست که شکست خورده ایم به این معنی است که به نتیجه رسیده ایم که عملکرد ما آن را کسب کرده است اگر با این باور نتایج خود را تفسیر کنیم هرگز انرژی خود را با تصور شکست تقلیل نداده و همیشه شور و شوق خود را ثابت خواهیم داشت باورهای ما سازنده رفتار و احساس ماست و نوع تفسیر ما را از وقایع مشخص می سازد.

آموزش موفقیت مدیریت هدف تمامی افراد موفق برای رسیدن هدفی تلاش کرده اند آنها برای رسیدن به هدف خود از هیچ کوششی دریغ نکرده اند شب دیرتر خوابیده اند و صبح زودتر بیدار شده اند به عبارتی بودن هدف موفقیت بی معنی است انتخاب هدف و پرورش آن یکسری راهکاری عملی و ذهنی دارد که باید صحیح اجرا گردد در انتخاب هدف وپالایش آنها از سیستم هوشمند یا مدل ۵ مرحله ای استفاده می كنیم به این معنی كه هدفی را انتخاب می کنیم که دلخواه باشد ، واقع بین باشد مثبت باشد قابل تفکیک باشد با ارزشها و اعتقادات ماهمخوان باشد دارای چهار چوب زمانی مشخص باشد هدفمند شدن یکی اصول اساس موفق زیستن است. بعد از هدفمند شدن باید خود را با اهداف مورد نظرهماهنگ و شرطی کرد که این شرطی سازی باعث بوجود آمدن گرایش بیشتر به هدف و پیدا کردن استراتژیهای بیشتری برای رسیدن به هدف است به طور کلی فرمول موفقیت در ان .ال پی ۴ مرحله است كه به ترتیب زیر شرح داده می شود.

۱) هدف خود را مشخص کنید

۲) به اهداف خود عمل کید

۳) تیز حس باشید و بدانید آیا در راستای اهداف خود عمل می کنید یا نه

۴) اگر عمل شما در راستای اهدافتان نیست انعطاف داشته و مسیر را تغییر دهید و مسیر جدیدی بیابید. ● مدیریت زمان و غلبه بر تنبلی

براساس فرمول موفقیت ان .ال پی هر حرکتی بعد از اهداف لازم است تا ما از فرمول مذکور پیروی کنیم اما بسیاری مواقع تنبلی و عدم استفاده صحیح از زمان باعث به وجود آمدن مشکلات فراوانی برای ما می شود در این سیستم با خصوصیات زمان آشنا می شویم و روشهای تعیین و یافتن و غلبه بر موانع ذهنی ـ جسمی چون بی حوصلگی ، خستگی بی علاقگی، نا امیدی و …. که ما را از حرکت باز می دارد آشنا می شویم همچنین نحوه برخورد مناسب با غاصبان زمان همچو گپ های بی خودی، مهمان ناخوانده،و ……. را فرا می گیریم و بعد از مرحله کنترل زمان به مرحله برنامه ریزی می رسیم و روشهای صحیح برنامه ریزی می رسیم و روشهای صحیح برنامه ریزی روزانه را اجرا می کنیم سپس به مرحله غلبه بر تنبلی می رسیم علل به وجود آمدن تنبلی یا ذهنی است یا جسمی یا گرایشی یا ….. که ما این علل را دسته بندی می کنیم روشهای عیب یابی و باز آفرینی آن را آموزش می دهیم و سپس ۴ بهانه که باعث به وجود آمدن تنبلی می شود آشنا می شویم در مرحله بعد با تکنیکهای آشنا می شویم که ما را در انجام کارها توانا تر ، سریعتر و با برنامه تر می سازد با اجرای تمام اصول موفقیت بغیر از مدیریت زمان هنوز با موفقیت فرهنگها فاصله خواهید داشت.

مدیریت زبان

یکی از وسایل ارتباطی ما زبان ماست زبان در نحوه تفکر ما و بازگویی آن نقش بسزایی دارد ما تجربیات خود را از راه زبان ابراز می کنیم کلماتی که استفاده می کنیم، لحن صدای ما نقش بزرگی در کسب موفقیت ما دارند ما در این سیستم با روشهای کنترل زبان و تقویت آن همچنین آئین سخنرانی و نحوه نفوذ کلام صحبت خواهیم.

 

کنترل زبان نقش زیادی در تفهیم دیگران دارد. دران. ال پی و سیستم آموزشی ما روش و مدلی خاص به نام مدل متا جهت کنترل زبان ـ آموزش داده می شود در این روش از کلماتی که بار معطل یا از قدرت کلام و نفوذ ما می کاهد پیدا کرده و جهت پرورش کلام تمرینات خاصی اعمال می شود مثلا یکی از کلماتی که قدرت کلام ما کاهش می دهد کلمه« ولی» است.

به جملات زیر دقت کنید: علی پسر خوبی است ولی……… در این جمله کلمه ولی نشان می دهد که در واقع علی پسر خوبی نیست می توانید بجای کلمه ولی از کلمه بهتری استفاده کنید مثلا: علی پسر خوبی است برای همین…………….

مدیرت مالی

بسیاری از افراد کسب ثروت را از اهداف خود می دانند و کنترل امور مالی را یکی از اصول اساسی را به شمار می آورند . ما در سیستم آموزشی خود با پرورش اعتقادات مفید جهت کسب ثروت و کنترل درآمد وهزینه همچنین روشها و تکنکهای جهت دوستس با پول و انتخاب هدف مناسب مالی و پرورش آن آشنا خواهیم شد در ما هفت عادت بد وجود دارد که مانع ما می شود تا به اهداف مالی خود برسیم همچنین هفت راهکار جهت رسیدن به اهداف مالی وجود دارد که باید در خود اعمال کنیم همچنین با استفاده از تکنیکها وفنون فراوان کسب ثروت را یک نیاز داشته و انگیزه لازم را جهت کسب ثروت را در خود به وجود می آوریم .

یا استراتژی یا روش کسب این مبلغ را نمی دانند . یا روش و راهکاری جهت پایین آوردن خرجهای خود و کنترل درآمد خود ندارند . یا….. یک باور بسیار زیبا در ان .ال. پی وجود دادپرد که می گوید میزان درآمد هرکس بستگی به باورهای ما نقشی بسیار مهمی در ثروت اندوزی ما دارند با تغییر نگرش ها و باورها ی خود می توانیم بر دخل و خرج خود کنترل لازم را داشته باشیم مدیریت الگو برداری زیر پایه یا مایه اصلی ان .ال پی براساس الگوبرداری وکیپه کردن روشهاو رفتار افراد موفق میباشد یک راه ساده جهت کسب موفقیت پیدا کردن الگو مناسب و الگوبرداری از ان میباشد اگر میخواهید ازدواج موفقی داشته باشید فقط کافیست فردی که به هدف خود رسیده پیداکرده وازان الگو برداری کنید الگوبرداری از اعتقادات فرد درمرحله اول وجود دارد درمرحله دوم الگوبرداری از حالتهای جسمی فرد و درمرحله سوم الگو برداری از استراتژی های ذهنی او میباشد الگوبرداری راهی ساده ومطمن جهت رسیدن به موفقیت میباشد .

مدیریت جسم :

اگر تمامی موارد مذکورجهت کسب تفوق فردی را اعمال و عملی نماییم امااز جسمی سالم برخوردارنباشیم یابه موفقیت نمیرسیم یا اگر به موفقیت برسیم نمی توانیم از ان لذت ببریم برای شادزیستن وموفق شدن داشتن انرژی وتندرستی یکی از اصول اساسی است دراین سیستم با روش تسلط بر جسم ورزشها ونحوه غذا خوردن وتنفس صحیح را خواهیم آموخت به قول یکی از بزرگان ما با دندانهای خود گور خود را می کنیم خوردن بسیاری از غذاها و تنقلات باعث افزایش حجم ما خستگی مفرط و همچنین بی قرارو کسالت در ما می شود به عبارتی با کنترل مواد غذایی مصرفی خود همچنین با استفاده از اصول تغذیه مناسب می توان انرژی خود را جهت انجام کار ها افزایش داده همانطور که گفتیم اگر آنتونی رابینز می تواند روزانه ۲۲ ساعت کار مداوم بکند حتما از جسم سالم و انرزی فراوانی برخوردار است .

جدا از آن ما با واژه زبان بدن آشنا خواهیم شد به این معنی که ما با بدن خود پیامهای خود را به مغز دیگران انتقال می دهیم .به این صورت که برای داشتن روحیه افسرده باید حالت جسمی خود را به صورت افسرده در بیاوریم یعنی به پایین نگاه کنیم شانه های راست یا بالای قفسه سینه تند تند بکشیم به بالا نگاه نکنیم و سریع حرکت کنیم با کنترل بر زبان می توانیم رفتارها و روحیات خود را کنترل کنیم .

مدیریت ارتباط

برای داشتن زندگی شاد و موفق باید ارتباط مسالمت آمیز با دیگران داشته باشیم و باید بتوانیم آنها را متقاعد ساخته یا در برابر مقاومتهای آنها راهکار صحیحی اعمال نمائیم . ۷۰% وقت ما را در ارتباط با دگران می گذرد اگر بتوانیم این ۷۰% را صحیح و موفق بگذارنیم با موفقیت یک قدم فاصله خواهیم داشت .

در سیستم آموزشی ما با استفاده از مدل ان.ال. پی برای برقراری ارتباط صحیح از روش زیر استفاده می کنیم. در مرحله نخست با روش همگامی جسمی و هدایت آشنا خواهیم شد سپس افراد را ا توجه به نحوه پردازش اطلا عات در مغز آنها را به سه دسته تقسیم نموده و با نام سیستمهای عصبی آشنا شد . و کاربرد و روش اجرای آن برای عمیق شدن ارتباط با چهارچوبهای مرجع آشنا شده وکاربرد و روش اجرای آن را را خواهیم آموخت سپس با فنون و تکنیکهای بیشتری آشنا شده که روشهای مجاب کردن و متقاعد سازی دیگران را خواهیم آموخت ویاد می گیریم که با مقاومتهای دیگران چگونه برخورد مناسب داشته باشیم ارتباط شامل ارتباط دوستانه و خانوادگی و ارتباطات زناشویی ارتباط معلم وشاگرد رئیس ومرئوس کارمند و ارباب رجوع و همه وهمه را شامل می شود که با استفاده از تکنیکهای آموزشی آموزش داده شده می توان در تمام این زمینه ها به موفقیت رسید سوای موارد فقط با تکنیکهای جذابیت و نفوذ در دیگران و سیستم شخصی آشنا خواهیم شد .

۱) جذابیت و نفوذ در دیگران چقدر جذاب هستید ؟ آیا می خواهید جذاب باشید ؟ پس آراستگی ظاهر داشته باشید . مرتب بودن آراستگی ظاهر در درون وبرون منزل است . عدم آراستگی ظاهر در منزل می تواند توهین به همسر شما تلقی گردد .

۲) سکوت:

سکوتی که ناشی از اعتماد به نفس و حاکی از توجه به محبت دیگران می باشد از عوامل مهم جذابیت است . سکوت ناشی از خجالت وکمروئی مضر است .

۳) تبسم :

شما با افراد اخمو و عصبانی راحت دوست می شوی یا با افراد شاد ئوخندان و خوشرو ؟ آیا شما کودکان بشاش و خندان را دوست دارید ؟

۴) شوخی کردن کم وبی جا شوخی کردن بیش از حد و بی جا باعث تنه زدن به شخصیت فرد شده و از جذابیت فرد می کاهد .

۵) کنترل امیال و غرایز :

افراد جذاب افرادی قوی بر امیال خود کنترل دلرند .افراد هوسران را کسی دوست ندارد .

۶) سادگی وبی ریائی :

آدمهای ریا باز فقط بر چند نفر می تواند تاثیر گذاشته و کلا بر سرشان بگذارند . اما آدمهای ساده را همه را دوست دارند و دیگران راحتر با آنها ارتباط بر قرار می کنند و در دیگران تا اعماق قلب آنها نفوذ می کنند .

۷) عبادت کردن (ایمان داشتن ) ایمان به خدا از راههای مهم جذابیت است (ایمان به خوبی ها )

۸) ملایمت ونرمی در رفتار وگفتار :

ملایمت در رفتار و گفتار و عدم پرخاشگری یکی از راههای نفوذ در دیگران است . آرام ومطمئن و به نرمی با دیگرانه صحبت کنید و به آنان آرامش دهید .

۹) قاطع بودن

قاطعیت قاطع و مصمم بودن در هر زمینه ای یکی از راههای با جذبه بودن فرد است. راههای نفوذ در دیگران

تحسین کردن دیگران با صداقت

شکرگزاری وجودفرد پدر –مادر اقوام دوستان.

اظهار علاقه مندی ودوست داشتن افراد . راستی شما پدرتان را دوستدارید –مادرتان چطور همسرتان چطور –دوستانتان چطور –چند بار به انها گفته اید که چقدر دوستشان دارید – بر حسب حالاتفرد دیداری شنیداری لمسی ونوع رابطه دوستی بهانها اظهار علاقه مندی کنید

ازنام کوچک دیگران استفاده کنید استفاده کردن از نامکو چک باعث صمیمی ودوستی بیشتری نسبت به فامیلی میباسد ترجیحا نام کوچک باکلماتی چون جانوعزیزم همراه باشد

احترام به ارزشهاوعقایدو سلیقه های دیگران قبول داشته باشیم که دیگران نمی توانند و نبایستی مثل ما باشد اختلاف مهانگونه که در ظاهر وجود دارد در افکار ارزشها و علایق و سلیقه ها ی افراد نیز وجود دارد . دیگران را همانگونه که هست دوست داشته باشیم . اگر ما دوستیمان را بر مبنای مذهب و دین قرار دهیم ما نمی توانیم بیش از یک ملییارد دوست داشته باشیم و بایستی دور شش میلیارد نفر را خط بکشیم .

پس به عقاید و نظرات دیگران احترام بگذاریم . آنچه را که برای خود می پسندی برای دیگران بپسند آنپه را که برای خود نمی پسندی برای دیگران مپسند .(امام صادق) تفاهم ودرک کردن تفاهم یعنی رسیدن به نقطه مشترک در میان نقطه نقطه تفاهم های دیگران . درک کردن یعنی شناسائی تفاوتهای دیگران و علایق و سلایق آنها و قبول کردن به عنوان حق طبیعی فرد واحترام به آن از دیگران توقع نداشته باشیم .(انتظارات دیگران از ما .) علت عدم تفاهم افراد و زوجهای مشترک در زندگی زناشوئی عدم درک وتفاهم مشترک است چگونه زندگی موفقی داشته باشیم .

از خود دیگران انتقاد نکنیم . درزندگی مشترک از انتقاد کردن خود وطرف مقابل به شدت پرهیز کنیم . سرزنش ممنوع مسئول پذیر باشیم . احترام به تفاوتها و شناسائی آن در طرف مقابل عاشق ماندن برای همیشه .تداوم عشق پس از ازدواج .

ـ مثال توضیحی: خودخواهی !

مدیریت حل مشکلات و کارشناسی در کار خود :

تنها انسانهایی که در گور خوابیده اند مشکل ندارند . همه در مسیر حرکت خود نیاز مند آنیم تا با راهکارههای حل مشکلات آشنا باشیم چون در مسیر حرکت ما خودمان مطمئنامشکلاتی وجود دارد یا ممکن است همه چیز خوب پیش برود .

اما خودمان همه چیز را به هم می زنیم به قول معروف در کار خود کار شکنی کنیم اولین قدم برای حل هر مشکلی تغییر دیدگاه نسبت به آن مشکل است به این معنی که باید نقطه ای مثبت در مشکل خود بیابیم شاید کار سختی به نظر برسد اما با کمی تامل می تواتند آسان شود و همین تغییر دیدگاه باعث سبک شدن بار مشکلات ما خواهد شد و ما می توانیم به راحتی راه کاری را انتخاب کنیم یکی از نصایح بسیار جالب ان.ال.پی این است مشکلات تودو دسته هستند یا قابل حلند یا غیر قابل حل. اگر قابل حل هستند سریع برای آنها راه حلی پیدا کن و شروع کن به حل آنها اما اگر غیر قابل حل هستند آنها را درون جعبه ای بگذارارد خدا خودش به آن رسیدگی خواهد کرد .

یکی دیگر از موارد ریشه یابی مشکلات است مشکل ما از کجا شروع می شود ریشه یابی مشکلات منجر می شود تا از اشتباهات خود درس بگیریم و از تکرار اشتباهات پرهیز نماییم .در سیستم آموزشی ما روش تغییر طرز تلقی و نگرش وهمچنین ریشه یابی مشکل و از همه مهمتر یافتن راهکارهای حل مشکلات را آموزش خواهیم داد .

مدیریت عادتهای

شخصی عادات شخصی ما یکی از موانع موفقیت ما هستند عاداتی چون جویدن ناخن پرخوری کشیدن موی صورت و… این عادات از قدرت ما می کاهد با از استفاده از مدل کنترل ذهن والگوی جایگزیینی میتوان عادات شخصی بد خوی را تغییرداد و أنها را مهار سازیم بسیاری از عادتهای ما هستند که ما را به موفقیت نزدیکتر میسازند مانند صبح زود از خواب بیدار شدن انهائی که صبح زود از خواب بیدار می شوند یک سری راهکار ذهنی وجسمی رااعمال میکنند که با اجرای انها وهمچنین استفاده انها از مدلهای ان ال تی هر عادت شخصی مناسبی که بخواهیم در خود بوجود آوریم مدیریت کنترل ترسها ما از هر چیز بترسیم به سرمان میاید از فقر بترسید فقیر خواهید شد از طلاق بترسید با انروبرو خواهید شد بعضی مواقع مااز چیز هائی میترسیم به سرمان نیامده مثلا انجام پروژه ای رابه تعویق بیاندازیم به این دلیل که از شکست بعد انجام پروژه میترسیم برای رسیدن به موفقیت باید بر ترسهای خود غلبه کنیم یکی از راههای کنترل ترس مواجه شدن یا روبروشدن باترس است .

مدیریت احساسات

احساسات ما وعواطف ما یکی از قویترین موارد کسب موفقیت ما هستند اگر به خاطر داشته باشید گفتیم برای تغییر حالت مطلوب باید رفتار و افکار و احساسات خود را تغییر داد تا حال با اجرای دروس قبلی می توان بر افکار و رفتار خود کنترل داشته باشیم و به موفقیت نزدیکتر شویم اکنون زمان کنترل احساسات است با کنترل احساسات خود می توانیم نتایج بسیار بزرگی از اعمال خود بگیریم احساسات ما نیروی محدود کننده و عواطف ما نیروی تقویتی ما هستند احساسات همچو رنجش آزردگی ناامیدی ناراحتی عصبانیت و عواطف همچو محبت مهربانی ترحم و… همچنین با استفاده از سیستم آموزش ما روش غلبه بر احساسات و کنترل آن را خواهیم آموخت و همچنین استفاده مناسب وبهینه از عواطف را یاد می گیریم .

مدیریت رهبری

در رفتارهای درون سازمانی یک سری راهکارهای مختص به خود را باید بیاموزیم برای کنترل هرسیستم یا سازمانی نیازمند آنیم تا روشهای را بیاموزیم تا ما را یاری سازد .

۱) ارتباط خود را قوی سازیم بتوانیم شیوهای مختلف فکری را درک کنیم به نقطه نظرهای گوناگون توجه کنیم و قصد مثبت افراد را شناسائی کنیم .

۲) برخودمان تسلط داشته باشیم بتوانیم به آنچه در ذهن داریم عمل کنیم و به پیامهای که می خواهیم انتقال دهیم تسلط کافی داشته باشیم و از نقشه های ذهنی و فرضهای خود آگاه باشیم .

۳) بر ارتباط (پیامهای) خود تسلط داشته باشیم از مهرتهای کلامی وغیر کلامی برخوردار باشیم از کانالهای تجسمی افراد آگاه باشیم و نحوه درک صحیح را بیاموزیم و روشهای تغییر و اداره کردن پیامها ما را بیاموزیم .

۴) بر فضای مسائل آگاه باشیم یعنی بتوانیم به بررسی دقیق نظام بپردازیم و بتوانیم عناصر و مباحث مناسب را بیابیم و بتوانیم راهها را به مراحل کوچکتر و کنترل پذیر تقسیم کنیم در سیستم آموزشی ما روشتسلط بر ۴ مرحله مذکور را آموزش خواهیم داد. مدیریت مطالعه در دنیای کنونی یکی از مهمترین موارد که باید مد نظر داشته باشیم همگامی با تکنولوژی روز است یعنی باید بتوانیم جدیدترین اطلاعات را کسب کنیم که یکی از این راهها را که می توان بهترین راه هم نامید مطالعه نام برد . در سیستم آموزش ما با روشهای صحیح مطالعه و تقویت حافظه تمرکز حواس روشهای سریع درک و یاداشت برداری مناسب با استفاده از تکنیک درخت حافظه و همچنین تند خوانی با سرعت ۱۰۰۰ کلمه در دقیقه و صدها نکته مفید دیگر آشنا خواهیم شد .