سعی کنید بیشتر از غذاهای دریایی مصرف کنید

مصرف غذاهای دریایی از اهمیت ویژه ای برای بدن برخوردار است و می تواند تاثیرت مختلفی بر سلامتی مان بگذارد گوشت آبزیان  کم چرب و سرشاز از امگا 3 و دیگر املاح معدنی است از مصرف آن ها غافل نشوید غذاهای دریایی ارزش غذایی بسیار بالایی دارند. آبزیان منبع خوبی از پروتئین با ارزش بیولوژیکی بالا بوده و حاوی مقادیر کافی از اسیدهای آمینه ضروری می باشند که با میزان اسید آمینه ضروری گوشت قرمز برابری می کند. پروتئین گوشت ماهی در مقایسه با سایر پروتئین های حیوانی در وزن برابر مقدار مشابهی پروتئین با کیفیت بالا دارد. گوشت های قرمز که منبع خوب پروتئین هستند حاوی کلسترول و چربی اشباع بالایی نیز می باشند اما گوشت ماهی علی رغم اینکه از نظر اسیدهای آمینه ضروری و پروتئین با کیفیت … ادامه خواندن سعی کنید بیشتر از غذاهای دریایی مصرف کنید