کدام میوه ها بیشترین ویتامین E را دارند؟

انسان موجودی راحت طلب است؛ مخصوصا وقتی راحت طلبی در باب غذا و دریافت املاح معدنی باشد. شاید شما هم همیشه این سوال را داشته باشید که با خوردن چه خوراکی هایی می توانید ویتامین و املاح معدنی مورد نیاز خود را بدست بیاورید، ویتامین E هم از آن دست ویتامین هایی است که کمتر منابع مغذی اش را میشناسیم. در ادامه میخواهیم انواع میوه هایی که سرشار از ویتامین E هستند را به شما معرفی کنیم. با ما همراه باشید.

 

فلفل دلمه‌ای: این ماده غذایی سرشار از ویتامین E و یک آنتی‌اکسیدان قوی است.

تخمه و روغن آفتابگردان: هم تخمه و هم روغن آفتابگردان منابع خوبی از ویتامین E هستند.

آجیل: تقریبا تمام آجیل‌ها، بخصوص بادام سرشار از ویتامین E هستند.

اسفناج: اسفناج جدا از این که منبع ویتامین E است، مخزنی سرشار از مواد مغذی حیاتی نیز به حساب می‌آید.

کلم بروکلی: اگر واقعا مراقب سلامت‌تان هستید به هر شکلی که می‌توانید کلم بروکلی را از دست ندهید.

برگ شلغم: برگ شلغم سرشار از ویتامین E و کلسیم است.

گوجه‌فرنگی: گوجه‌فرنگی سرشار از ویتامین E است.

کره بادام زمینی: یک قاشق غذاخوری از کره بادام زمینی چیزی حدود 25.1 میلی‌گرم ویتامین E دارد.

منبع: جام جم سرا