نان زیتون و گوجه فرنگی خشک

میخواهیم شما را با یک غذای خوشمزه و خوردنی به نام ” نان زیتون و گوجه فرنگی خشک ” آشنا کنیم که قطعاً از مزه و لذیذ بودن آن لذت خواهید برد.در ادامه شما را با مواد لازم و طرز تهیه نان زیتون و گوجه فرنگی خشک آشنا مینماییم.پیشنهاد ما این است که حتماً این خوردنی خوشمزه را درست و میل کنید.

مواد لارم :

  • آردشکر قهوه‌ای

    روغن زیتون

    مایه خمیر فوری

    آب ولرم

    زیتون سیاه

    زیتون سبز

    گوجه‌فرنگی خشک

    زرده تخم‌مرغ

  • برای : 3
  • زمـان : 45 دقیقه تا یک ساعت
  • روش : حرفه ای

طرز تهیه :

آرد و نمک را در کاسه مناسبی بریزید و شکر، روغن زیتون و مایه خمیر را به آن بیفزائید. آن‌گاه آب ولرم را به تدریج اضافه کنید تا مواد خمیر شود.

سپس زیتون سیاه، زیتون سبز و گوجه‌فرنگی را هم بیفزائید و خوب مخلوط کنید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یکدست شود و بعد آن را داخل کاسه چرب کرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت 1 الی 5/1 ساعت در جای گرم، استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود.

اکنون خمیر را به دو قسمت کنید و به شکل توپ در آورید و در سینی بچینید.

رویشان را بپوشانید و به مدت 45 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید. اینک به کمک چاقوی تیزی 3 برش روی هر خمیر ایجاد کنید و زرده تخم‌مرغ بمالید و در فر گرم شده با دمای 200درجه سانتیگراد، به مدت تقریبی 40 دقیقه بپزید.

یادآوری : این نان به مدت 3 روز قابل نگهداری است.

منبع : آشپزی