3d-printed-ear

 این گوش مصنوعی زنده به تازگی رونمایی شده است با کمک فنآوری چاپ سه‌بعدی رشد و تکامل یافته است محققین امیدوارند به کمک آن بتوانند افراد مبتلا به میکروتیا را درمان کنند طرح ساخت این گوش مصنوعی نیازمند کمک مالی به پژوهشگران و محققین تولید کننده ان است که در دست بررسی است و نیازمند برنامه ریزی در آینده می باشد.

محققان در کوئیزلند در حال جمع‌آوری منابع مالی برای پیشبرد طرحی هستند که گفته می‌شود نتیجه آن اولین گوش مصنوعی زنده در جهان است و برای درمان مبتلایان به میکروتیا کاربرد زیادی دارد.

با دستیابی به موفقیت بیوپزشکی در ساخت اولین گوش زنده در جهان، محققان امیدوارند زندگی کسانی را تغییر دهند که به میکروتیا (Microtia) مبتلا هستند. در این بیماری بخش خارجی گوش قادر به رشد نیست.
به نقل از ناین‌نیوز، میکروتیا ۱۲ هزار کودک را مبتلا کرده و درمان آن غیر قابل دسترس و پرهزینه است.
گوش ساخته شده با فنآوری چاپ سه‌بعدی و رشدیافته از سلول‌های بدن خود فرد، می‌تواند برای مبتلایان به این بیماری، مقرون به صرفه‌تر و در دسترس‌تر باشد.
میا وودروف، از دانشگاه تکنولوژی کوئیزلند با اشاره به کمبود بودجه دولتی گفت: محققان در حال جمع‌آوری منابع مالی‌اند تا این طرح را به واقعیت تبدیل کنند. این فقط یافته‌های تحقیقاتی نیست که ما را قادر به انجام طرح می‌کند. ما مردم و منابع مالی را نیز لازم داریم.
مرحله بعدی این پروژه شامل کاشت گوش مصنوعی توسط یک جراح است.

سلامت آنلاین