نتيجه تحقيقات اخير دانشمندان، ميليون‌ها نفر از مردم جهان را كه روزانه از انواع قرص‌ها و كپسول‌هاي ويتامين استفاده مي‌كنند، در حيرت فرو برده است.
محققان به تازگي اعلام كرده‌اند كه در واقع هيچ مدرك مستندي وجود ندارد كه نشان دهد آنتي‌اكسيدانت‌ها، ويتامين آ و دي و ديگر مواد معدني كه به صورت كپسول و قرص عرضه مي‌شوند، با مشكلات مربوط به بالا رفتن سن مبارزه كرده و عمر را طولاني‌تر مي‌كنند.

حتي به گفته آنها مصرف برخي از انواع ويتامين‌ها و بتاكاروتئين‌ها موجب مي‌شود كه احتمال مرگ زودهنگام در افراد،16 درصد افزايش يابد.

البته آنها اين نكته را خاطر نشان مي‌كنند كه اين تهديد متوجه آن دسته از افرادي است كه در مصرف  قرص‌هاي ويتامين زياده روي مي‌كنند. از سوي ديگر پزشكان همچنان تاكيد دارند كه استفاده از ويتامين‌هاي طبيعي بر انواع مصنوعي ارجحيت دارد.

به گفته آنها مواد غذايي نظير هويج، اسفناج، جگر، تخم مرغ، گوجه فرنگي و فلفل قرمز منبع غني ويتامين آ هستند.

همچنين مقادير قابل توجهي از ويتامين سي در فلفل‌هاي سبز و قرمز، توت‌ها، پرتقال و گريپ فروت پيدا مي‌شود. بهترين منبع ويتامين اي هم دانه و روغن آفتابگردان، آواكادو،تخم مرغ و كلم بروكلي است.