bipolar-disorder

کودکان آینه رفتار بزرگسالان هستند الگوبرداری آن ها از اطرافیان به شدت زیاد است نحوه رفتار در بزرگسالی آن ها متناسب با شکل گیری شخصیت آن ها صورت میگیرد طی تحقیقات مختلف در این زمینه محققین به نتایج جالبی دست یافته اند که در ادامه مطلب به بررسی ان ها می پردازیم.

آیا می‌دانستید ویژگی‌های شخصیت کودکان نشانه‌ای از رفتار آنها در بزرگسالی است؟ مثلا دانش آموزان سازش‌پذیر، بزرگسالانی شاد خواهند بود. این مقاله جالب را حتما بخوانید.

بنابرتحقیقات انجام شده در دانشگاهی در کالیفرنیا مشخص شد که ویژگی های شخصیت کودکان پیش بینی کننده های مطمئنی برای نحوه رفتار در بزرگسالی شان است.

محققان این دانشگاه اطلاعات رفتاری حدود 2400 دانش آموز دوران ابتدایی را که در دهه 1960 در هاوایی مشغول به تحصیل بودند بررسی کردند.

این دانش آموزان از نظر نژادی با یکدیگر متفاوت بودند.

سپس 40 سال بعد به سراغ 144 نفر از این دانش آموزان که اکنون در دوران بزرگسالی شان بودند رفتند.

محققان چهار ویژگی را مورد بررسی قرار دادند:
روانی کلام، سازش پذیری، ویری بودن، خود تحقیری

دانش آموزانی که از نظر کلامی بسیار روان و در واقع پرحرف بودند، در دوران میانسالی به موضوعات عقلانی، علاقه نشان داده و در عین حال خیلی سلیس و روان صحبت می کردند.

آنها تلاش می کردند روی محیط اطراف خود و شرایط موجود تسلط داشته باشند. این افراد بسیار با هوش بودند.

با این حال علاقه ای به مشاوره نداشتند و به محض روبه رو با مشکلی چالش برانگیز، تسلیم می شدند.

دانش آموزانی که بسیار سازش پذیر بودند (یعنی افرادی که با شرایط جدید به سرعت خود را وفق داده و به طرز موفقیت آمیزی از عهده موقعیت های تازه برمی آمدند) در بزرگسالی بسیار شاد بودند و خیلی روان صحبت می کردند.

آنها هم از موضوعات عقلانی لذت می بردند. همچنین کمتر پیش می آمد که آنها در مورد موضوعات منفی صحبت کنند و البته در کارهایشان با دیگران مشورت می کردند.

دانش آموزانی که رفتارهایشان پیش بینی نشده بود و ناگهان دست به کاری می زدند در بزرگسالی به موضوعات مختلف علاقه نشان داده و همچنین با صدای بلند صحبت می کردند.

این اشخاص اگرچه کمتر ترس به دل خود راه می دادند اما تاجایی که می توانستند فاصله خود را با دیگران حفظ می کردند.

دانش آموزانی که برای خود ارزش قایل نبودند و تمایل به تحقیر کردن خود داشتند (در واقع بیش از حد فروتن بودند و به خواسته های خود اهمیت نمی دادند و حتی شهامت بروز تمایلات خود را نداشتند)، در بزرگسالی به کسانی تبدیل شدند که پیوسته در مورد هر موضوع خاصی احساس گناه می کردند، به دنبال تایید دیگران بودند و دچار احساس عدم امنیت بودند.

از طرفی این افراد به موضوعات عقلانی علاقه نشان داده و با دیگران رفتار بسیار مهربانانه ای داشتند.

در واقع محققان معتقدند درست است که یکسری ویژگی های خاص درون وجود ما به صورت بیولوژیکی قرار گرفته است اما حوادث زندگی و تربیت مناسب می تواند روی رفتار ما تاثیرگذار باشد و ویژگی های دیگر را در ما رشد دهد.

بنابراین اگر از همان دوران کودکی ویژگی های غالب اشخاص و اینکه در بزرگسالی چه رفتاری خواهند داشت را بتوان شناسایی کرد،  می شود با آموزش صحیح آنها را جهت و در مسیری صحیح قرار داد.

زندگی انلاین