khorma

یکی از پرفایده ترین خوراکی های روی زمین، خرما میباشد. خوشبختانه خرما در ایران به وفور یافت میشود، به طوری یکی از اقلام صادراتی ما خرما است. این نعمت الهی که برای کشت آن، کشاورزان زحمات زیادی میکشند؛ پر از مواد معدنی و ویتامین بوده های گوناگون و میتواند برای کسانی که آرامش روحی و فکری ندارند، نقش یک آرامبخش قوی را بازی کند. در این مطلب قصد داریم این بمب انرژی را با مواد غذایی مفیدی مانند گردو و کنجد ترکیب کنیم و توپک خرمایی بپزیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای توپک خرمایی:

  • گردو: به مقدار لازمخرما دشتستانی: 500 گرم

    کره آب شده: 3 قاشق غذاخوری

    پودر نارگیل: به مقدار لازم

    پودر پسته: به مقدار لازم

    بادام: به مقدار لازم

    کنجد: به مقدار لازم

    دارچین: در صورت دلخواه

  • برای: 1 بشقاب
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: خیلی آسان

طرز تهیه:

 

هسته خرما را درآورید سپس در ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قراردهید. نرم که شد کره را اضافه کنید. کاملا با هم مخلوط کنید. سپس زیر حرارت را خاموش کنید. با گوشتکوب آن را بکوبید تا کاملا نرم و یکدست شود . سپس گردوهای خرد شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس به اندازه یک گردو بردارید و کف دست گرد کنید و در پودر نارگیل، پودر پسته یا بادام خرد شده بغلتانید.

می توانید برا عطر بیشتر مقداری پودر دارچین به خرما اضافه کنید.

می توانید گلوله های خرمایی را در شکلات ذوب شده بغلتانید و روی کاغذ روغنی قراردهید . سپس در یخچال قراردهید تا شکلات سفت شود.

می توانید به جای آنکه گردوهای خرد شده درون خرما بریزید پس از غلتاندن در پودر نارگیل یا هر مواد دلخواه دیگر، یک نصفه گردو روی آن قراردهید.

 

منبع: آشپزی