pita

ما ایرانی ها غذاهای زیادی داریم که یکی از یکی لذیذتر و خوشمزه تر اند. اما گاهی بد نیست به سبک فرنگی ها غذا درست کنیم و مزه های جدیدی تجربه کنیم. پیتای مرغ از آن دسته غذاهایی است که ما مانند آن را در ایران تجربه نداریم و در متریال آن مواد غذایی متفاوتی دیده میشود که میتواند مزاج ما را تا حدودی قلقلک دهد. ما در پیتای سینه مرغ از روغن زیتون، آوواکادو و پیازچه و … استفاده میکنیم، که ترکیب این مواد با سینه مرغ، میتواند به سفره ی ما رنگ و بوی تازه ای بخشد.

مواد لازم برای پیتای مرغ:

  • یک قاشق چایخوری روغن زیتون200 گرم سینه مرغ، خرد شده

    یک پینچ پودر فلفل

    فلفل دلمه ای یک عدد خرد شده

    3 عدد پیازچه، خرد شده

    1 عدد آووکادو خرد شده

    یک مشت جعفری

    دو عدد نان پیتا از وسط نصف شده

    سس ماست یک قاشق غذاخوری

    کاهو چند پر (اختیاری)

  • برای: 2 نفر
  • زمـان: 15 تا 30 دقیقه
  • روش: نه چندان سخت

چگونه پیتای مرغ بپزیم؟

 

روغن را داخل یک ووگ گرم کنید و سینه مرغ و فلفل را برای چند دقیقه تفت دهید، سپس فلفل دلمه ای و پیازچه را اضافه کنید و هم بزنید تا جایی که سینه مرغ کاملا بپزد اما فلفل هنوز ترد باشد. نمک شان را اندازه کنید.

تکه های آووکادو و برگ های جعفری را داخل نان های پیتای نصف شده قرار دهید سپس یک قاشق از مخلوط سینه مرغ را به آن اضافه کنید. این ساندویچ را با اضافه کردن سس ماست کامل کنید.

در صورت تمایل میتوانید به جای آووکادو از کاهو یا از هر دوی آنها در ساندویچ استفاده کنید.

این غذا به صورت سرد برای زنگ تفریح بسیار مناسب است و کافی است آن را داخل ظرف پلاستیکی قرار داده و صاف داخل کیف کودکتان بگذارید.

 

منبع: وب سایت آشپزی