tarkhine
این روزها بد نیست به جای نذر خوراکی های معمول، از آش های سنتی و مقوی استفاده کینم که عزاداران حسینی در این هوای سرد پاییزی نفسی گرم کنند و جانی بگیرند. آش ترخینه جزو غذاهای اصیل ایرانی و غذای سنتی کرمانشاه محسوب میشود ، ترخینه به شکل خمیری خشک است که از ترکیب بلغور گندم ، دوغ ، زردچوبه ، فلفل سیاه ، گل زرد و نعنا خشک تهیه میشود ، شما میتوانید ترخینه را از عطاری یا فروشگاه ها تهیه کنید. در ادامه دستور پخت این آش مغذی را در اختیار شما قرار خواهیم داد. با ما همراه باشید.

  • ترخینه 250 گرمنخود 1/2 لیوان

    لوبیا 1/2 لیوان

    عدس 1/2 لیوان

    پیاز 4 عدد

    سبزی آش ( تره ، جعفری ، گشنیز ، اسفناج ) 500 گرم

    نعنا خشک و کشک مقدار لازم

  • برای: 4 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای

آشپزی :

نخود ، لوبیا و عدس را از شب قبل خیس دهید و تا روز بعد چند بار آب آن را تعویض کنید ، پیازها را خرد کنید و با مقداری روغن تفت دهید تا نرم شوند ؛ نخود و لوبیا را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید سپس 6 لیوان آب اضافه کنید و پس از اینکه به جوش آمد حرارت را ملایم کنید.پس از حدود 1 ساعت ترخینه ، عدس ، نمک و فلفل را اضافه کنید , پس از حدود 30 دقیقه سبزی آش را اضافه نمایید ( سبزی را بشویید و ریز خرد کنید ) ، با حرارت ملایم اجازه دهید آش جا بیفتد سپس در ظرف بکشید و همراه با کشک و نعنا داغ سرو کنید.
منبع: وب سایت آشپزی