۳ تاثیر باورنکردنی مادر، بر سلامت فرزند

همانطور که بارها به آن اشاره شده، مادرها میتوانند تأثیرات خارق العاده ای در تربیت فرزند داشته باشند ولی چیزی که از آن بی خبریم این است که مادرها قادرند در سلامت فرزند خود نیز نقش بسزایی را ایفا کنند. از قضا  شما میتوانید به خاطر داشتن چشم‌های سبز، علاقه‌تان به خوردن خوراک مکزیکی و و مهارت‌هایتان در درس ریاضی قدردان مادرتان باشید. اما خصوصیات‌ خاصی هم این میان وجود دارند که ارثی بوده و ربطی به عوامل ژنتیک ندارند. در ادامه 3 مورد از این عوامل را به شما خواهیم گفت؛ با ما همراه باشید.

او می‌تواند خطر بروز تنگی نفس را در شما افزایش یا کاهش دهد
تحقیقات جدید نشان می‌دهد که اگر مادران به اندازه کافی در سه ماهه دوم بارداری ویتامین D مصرف کنند، خطر بروز تنگی‌نفس در کودک‌هایشان به طور چشمگیری کاهش خواهد یافت. محققان در این زمینه اطلاعات مربوط به تولد و معیارهای مربوط به نور خورشید را در دو ایالت بررسی کرده و دریافتند که اگر در مکانی خاص، خورشید در سه ماهه دوم بارداری بیشتر بتابد، میزان تنگی‌نفس در کودک کمتر خواهد بود.
او می‌تواند بر میزان کلسترول شما تأثیر بگذارد
عشق شما به خوردن غذاهای چرب و عادت به ورزش نکردن تنها چیزهایی نیست که باعث افزایش میزان کلسترول LDL شما بیش از حد طبیعی می‌شود. محققان دریافته‌اند که اگر مادر کلسترول LDL بالایی داشته باشد، حتی پیش از آنکه باردار شود، خطر بروز کلسترول بالا در کودک‌ در مقایسه با کودکانی که مادرانشان میزان کلسترول طبیعی دارند، پنج برابر بیشتر است. البته محققان مطمئن نیستند که آیا این وراثت به خاطر عوامل ژنتیکی یا عادت‌های مربوط به سبک زندگی باشد. تماس با کلسترول بالا در داخل رحم تأثیراتی طولانی در تنظیم میزان کلسترول به همراه دارد، حتی تا چند دهه بعد از آن. اما اگر میزان کلسترول‌تان بالاست، فکر نکنید که کنترل و تنظیم آن دور از دسترس است.
او می‌‌تواند در مراجعه شما به روان‌درمان‌گر نقش داشته باشد
تحقیقات نشان می‌دهد بالا بودن شاخص حجم بدن (BMI) در سال‌های پیش از بارداری در زنان و نیز افزایش وزن آنها در دوران حاملگی با افزایش اختلال احساسات (مانند ترس و غم) در کودک ارتباط نزدیکی دارد. در تحقیق دیگری مشخص شد که بین چاقی در زمان بارداری و شیزوفرنی هم ارتباط‌هایی وجود دارد. محققان در این زمینه به این نتیجه رسیده‌اند که به ازای افزایش هر واحد شاخص حجم بدن (BMI) در دوران بارداری، خطر شیزوفرنی ۲۴ درصد افزایش می‌یابد.
منبع: الو دکتر