204095_xqa2mwjv
سوپ جو یکی از بهترین سوپ های مناسب برای کودکان و همچنین افراد بیمار است و می تواند برای رژیم غذایی افراد مختلف انتخابی مناسب باشد مواد تشکیل دهنده آن خامه،شیر ،هویج ،مرغ ،سیب زمینی ،آرد جوپرک و جعفری هستند پیشنهاد می کنیم این سوپ خوشمزه را تهیه کنید و از آن لذت ببرید.

  • یک عدد پیاز بزرگ نگینی خرد شدهیک عدد سیب زمینی درشت نگینی خرد شده

    یک عدد هویج درشت نگینی خرد شده

    خامه هر چقدر دوست دارید، کم و زیادش دست خودتونه

    آرد دو ق غ خوری

    شیر دو لیوان

    آب مرغ دو لیوان یا در نبودش 2 عدد عصاره مرغ

    قارچ خرد شده یک ونیم لیوان

    جو پرک یک و نیم لیوان

    سیر دوحبه

    جعفری خرد شده  دو ق غ خوری

  • برای: 4 تا 6 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: حرفه ای
سیب زمینی، پیاز و هویج خرد شده را در ظرف مورد نظر با یک یا دو قاشق روغن کمی تفت میدهیم تا بوی خامی مواد گرفته بشه ولی سرخ نشه. سپس آرد وسیر را هم اضافه کنید یک تفت بدید. سه چهار لیوان آب اضافه کنید و جو پرک را ریخته و بگذارید تا جو خوب از هم باز بشه و لعاب بندازه. در حین پختن سوپ چندین بار آنرا هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کم آب شد و جو پرک از هم باز شده آب مرغ و قارچ را اضافه کنید تا با آب مرغ باز سوپمون پخته تر شود. هم زدن یادتون نره. قارچ خرد شده در سوپ بریزید و بعد شیر را اضافه کنید و هم بزنید. تا حسابی با شیر مخلوط بشه و سوپ غلیظ خوبی بدست بیاد. الان باید مراقب باشید که سوپ سر نره چون شیر ریختید امکان سر رفتن زیاده. عصاره مرغ را هم له کنید و به سوپ اضافه کنید. وقتی دیدید سوپ آماده است آنرا در ظرف کشیده و بگذارید کمی خنک بشه تا وقتی میخواهید خامه را اضافه کنید زیاد مخلوط سوپ فرو نره. دیگه سوپ شما آماده است که با خامه تزئین بشه تادر کنار عزیزان میل کنید.

آشپزی