4963
برای تهیه کمپوت گلابی از شکر ،آب و آبلیمو و گلابی استفاده می شود این کمپوت خوشمزه در این فصل قابل تهیه خواهد بود که به آسانی آماده خواهد شد گلابی سرشار از ویتامین ای برای بدن است و از طریق کمپوت گلابی می توانید این ویتامین را دریافت کنید.

  • گلابی 1 کیلوشکر 1 و 1/2 لیوان

    آب 4 لیوان

    آبلیمو 1 قاشق چایخوری

  • برای: 8 نفر
  • زمـان: یک تا یک و نیم ساعت
  • روش: نه چندان سخت
گلابی ها را پوست بگیرید اما دم گلابی ها را جدا نکنید ، درون قابلمه 4 لیوان آب را با شکر و آبلیمو مخلوط کنید و بگذارید به جوش بیاید سپس گلابی ها را درون شربت قرار دهید. پس از اینکه گلابی ها پختند و نرم شدند قابلمه را از روی حرارت بردارید تا کمپوت خنک شود سپس در یخچال قرار دهید تا سرد شود. برای سفید ماندن گلابی باید پس از پوست کندن گلابی را سریع درون کاسه اب سرد مخلوط با کمی سرکه بریزید ، بهتر است بجای ابلیمو از 1 قاشق رنده پوست لیموترش استفاده کنید ، در صورت تمایل میتوانید پیش از پخت گلابی ها را به 4 قسمت برش بزنید.

آشپزی