43027

آیا تابه حال کیک هویج و کرم پنیر را امتحان کرده اید و از روش تهیه آن اطلاع دارید به دلیل وجود هویج در این کیک رنگ این کیک نارنجی است و طعم بسیار دلپذیری دارد پیشنهاد می کنیم آن را برای عصرانه فرزندانتان تهیه کنید مطمئنا پشیمان خواهد شد در کنار این کیک از یک کرم پنیر خوش طعم هم می توانید برای تزئین و خوش طعم شدن آن کمک بگیرید

همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود. آن‌گاه مایه فراهم کرده را در 4 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.

 

مواد لازم مینی کیک هویج و کرم پنیر

آرد                              75 گرم

بیکینگ پودر                  یک دوم قاشق چایخوری

هویج ریز رنده کرده         5 قاشق سوپخوری

نارگیل رنده کرده            1 قاشق سوپخوری

پودر شکر                     3 قاشق سوپخوری

دارچین                         یک دوم قاشق چایخوری

اسانس وانیل                یک دوم قاشق چایخوری

پودر زنجفیل                  یک چهارم قاشق چایخوری

جوز هندی رنده کرده       1 پینچ

شیر                             4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه کرم پنیر

پنیر خامه‌ای                  2 قاشق سوپخوری

پودر شکر                      2 قاشق سوپخوری

آبلیموی تازه                  1 قاشق چایخوری

وانیلین                         یک چهارم قاشق چایخوری

روش تهیه مینی کیک هویج و کرم پنیر

همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.

آن‌گاه مایه فراهم کرده را در 4 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه) که از قبل چرب کرده‌اید بریزید.

قالب‌ها را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.

همینکه کیک‌ها خنک شدند، درونشان را با کرم پنیر فراهم کرده پر کنید و با پودر نارگیل و ترافل بیارائید.

روش تهیه کرم پنیر

پنیر خامه‌ای را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا نرم شود.

آن‌گاه پودر شکر، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.

زندگی آنلاین