کولیت اولسراتیو نوعی عارضه خطرناک گوارشی است که محققین پس از آزمایشات گوناگون روی مبتلایان به این عارضه به این نتیجه رسیدند که با کمک کاشت مدفوع در این افراد شانس بهبودی برای آن ها افزایش پیدا خواهد کرد و درمان استروییدی برای آن ها چاره ساز نخواهد بود برای بهبود بیماران در این بیماری بهترین نتیجه حاصل تاکنون از کاشت مدفوع به دست آمده است در ادامه به بررسی این عارضه بیشتر خواهیم پرداخت .

 بنابر یک مطالعه جدید، ۸ هفته پس از کاشت مدفوع، برخی از مبتلایان به کولیت اولسراتیو سخت‌درمان، خون‌ریزی مقعدی یا اسهال نداشتند.

دکتر سودارشان پارامسوتی از دانشگاه نیو سوث ویلز استرالیا می‌گوید که این تحقیق بدان خاطر مهم است که بزرگترین و شدیدترین کارآزمایی کاشت مدفوع برای درمان کولیت اولسراتیو به حساب می‌آید.
در این مطالعه، ۴۱ فرد بالغ توسط کولونوسکوپی مورد کاشت مدفوع قرار گرفته و بعد به مدت ۸ هفته هر هفته، در خانه پنج بار مورد تنقیه مدفوع فعال واقع شدند. ۴۰ نفر دیگر دارونما دریافت کردند.
هر ۱۵۰ میلی‌لیتر ماده دفعی شامل مدفوع منجمد سه تا هفت اهداکننده غیرمرتبط بود.
پارامسوتی می‌گوید: «ما از ایده اهداکننده‌های چندگانه به خاطر تعدادی که جهت این کارآزمایی مورد نیاز بود استفاده کردیم.»
به علاوه تیم تحقیقاتی می‌خواست مانع دریافت بیماران از یک اهداکننده بد منفرد شود. تمام بیماران موجود در مطالعه کولیت اولسراتیو خفیف تا متوسط داشتند و در طول دوره مطالعه، درمان استرویید را کنار گذاشتند.
۴۴ درصد از ۴۱ بیماری که مورد کاشت مدفوع قرار گرفتند، بدون آستروئید وارد فاز بهبود شدند، به این معنی که دیگر خون‌ریزی مقعدی یا اسهال نداشتند. فقط ۲۰ درصد گروه دارونما وارد فاز بهبودی شدند.

سلامانه