1260-istock_000057095750_medium1

پیشگیری از اضافه وزن و چاقی از مهمترین اصول مراقبت های دوران بارداری به شمار می رود خانم هایی که فکر می کنند زیاده خوری و مصرف انواع خوراکی ها بدون کنترل و بی حد و مرز برای جنینشان مناسب و بی خطر است؛ سخت در اشتباه هستند، این امر در حاملگی آن ها اختلالات و مشکلات زیادی از جمله افزایش ریسک دیابت بارداری ,  تشنج بارداری و تولد زودهنگام و بسیاری عوارض دیگر در بر دارد که باید مدیریت و کنترل شود.

به گفته محققان، چاقی در بین زنان باردار منجر به افزایش بارداری های پرخطر می شود که می تواند هم بر مادر و هم بر نوزاد تاثیر گذارد. یافته های محققان دانشگاه کیس وسترن ریزرو در اوهایو آمریکا نشان می دهد افزایش بی سابقه چاقی در بین زنان باردار در جهان منجر به افزایش بارداری…

به گفته محققان، چاقی در بین زنان باردار منجر به افزایش بارداری های پرخطر می شود که می تواند هم بر مادر و هم بر نوزاد تاثیر گذارد.
یافته های محققان دانشگاه کیس وسترن ریزرو در اوهایو آمریکا نشان می دهد افزایش بی سابقه چاقی در بین زنان باردار در جهان منجر به افزایش بارداری های پرریسکی می شود که هم بر نوزاد و هم بر مادر تاثیر می گذارد.

طبق نتایج مطالعات، چاقی با کاهش قدرت باروری مرتبط است و بارداری های پرعارضه بواسطه چاقی مادر با پیامدهای مضری همچون افزایش ریسک دیابت بارداری، تشنج بارداری، تولد زودهنگام و زایمان به روش سزارین، عفونت ها و خونریزی پس از زایمان همراه است.

پاتریک کاتالانو، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «اپیدمی چاقی در سراسر جهان نگران کننده است و بارداری های پرخطر می توانند بر مادر و کودک تاثیر گذارند. مدیریت چاقی در طول بارداری قبل، بعد و در طول بارداری باید انجام شود.»

منبع : مهر