پاییز باز هم قدم هایش را آهسته برداشت؛ نه تنها برگ ها را رنگ آمیزی کرد بلکه میوه های رنگا رنگی را هم به سبد غذایی خانواده اضافه کرد. یکی از این خوردنی ها کدو تنبل خوش رنگ و نارنجی است که البته ما می خواهیم در مورد دانه های آن صحبت کنیم.

شما می توانید دانه ی کدو تنبل را در فروشگاه ها و یا آجیل فروشی ها به راحتی پیدا کنید. اما با توجه به فصل و فراوانی کدو تنبل می توانید خودتان دست به کار شوید و بعد از پختن قسمت گوشتالوی کدو تنبل، تخمه های آن را خودتان برشته کنید. با این کار نه تنها خیلی خوشمزه تر می شوند، بلکه می توانید در انواع دستورهای آشپزی آن ها را قرار دهید. مثلاً می توانید قبل از پخت، آن ها را در آبلیمو یا سرکه و حتی در عسل گرانولا بخوابانید و بعد مصرف کنید.

این دانه های کوچک دارای پروتئین بالا، آهن، روی و منیزیم هستند و همچنین آن ها غنی از ALA  هستند، که یک اسید چرب امگا 3 است.

چطور دانه های کدو تنبل را کباب کنیم؟

دانه های کدو تنبل را بشوئید. به صورت یک لایه ی نازک در داخل تابه یا ظرف کیک پخش کنید و در حرارت 250 درجه برای 15 تا 20 دقیقه بگذارید تا زمانی که پخته یا خشک شوند. حتی می توانید آن ها را با روغن زیتون و نمک و فلفل سرخ کنید.

این دانه ها تنقلات بی نظیری هستند که می توان آن ها را در سالاد و سوپ هم اضافه کرد.

مطمئن هستیم شما راه حل های بی نظیر بیشتری برای درست کردن این دانه های ارزشمند دارید، پس دست به کار شوید.