picsart_1477935015863

۵۲ درصد از کسانی که آمی تریپلین و ۵۵ درصد از کسانی که توپیرامات مصرف کرده اند، سردرد آن ها تا ۵۰ درصد یا بیشتر هم شده است، در حالی که ۶۱ درصد از کسانی که قرص پلاسیو یا دارو نما مصرف کرده اند همان اندازه برایشان مفید بوده است.

مطالعات جدید، پرسش هایی در مورد تاثیر داروهای تجویز شده ی رایج برای جلوگیری از میگرن در کودکان و نوجوانان می باشد. کار آزمایی بالینی ۲۴ هفته شامل ۳۲۸ بیمار، تفاوت معنی داری بین مصرف آمی تریپلین(الاویل)، توپیرامات(توپاماکس) و قرص شکر پیلاسیو در کاهش تعداد روزهای میگرنی یا ناتوانی های مرتبط با میگرن را نشان نداد. ۵۲ درصد از کسانی که آمی تریپلین و ۵۵ درصد از کسانی که توپیرامات مصرف کرده اند، سردرد آن ها تا ۵۰ درصد یا بیشتر هم شده است، در حالی که ۶۱ درصد از کسانی که قرص پلاسیو یا دارو نما مصرف کرده اند همان اندازه برایشان مفید بوده است. بیماران با مصرف داروهای تجویزی دارای میزان بسیار بالاتری از عوارض جانبی مانند خستگی، خشکی دهان، تغیرات خلق و خوی و سوزن سوزن شدن دردست ها، پاها و بازوها داشتند. این مطالعه برای نشان دادن تاثیر داروهای استفاده شده ی رایج در درمان میگرن انجام گرفته است. هم چنین یافته ها از مؤثر بودن قرص دارونما در جلوگیری و یا تسکین درد خبر می دهد.
این مطالعه رویکرد چند رشته ای و مهم ترین پاسخ ها را به این افراد می دهد. محققان توسعه ی شواهد انتخاب شده توسط ارائه دهندگان خدمات پزشکی برای داروی پیشگیری از میگرن برای کمک به نوجوانان امیدوار هستند. محققان بیان کردند ما این را به عنوان یک فرصت مهم برای ارائه دهندگان مراقبت های بهداشتی، دانشمندان و کودکان می دانیم. آیا جایگزینی برای سردرد های تنشی وجود دارد؟
محققان با اطمینان اعلام کردند که درمان و پیشگیری این رویکرد در خط اول این سیستم شامل تمرکز بر جنبه های غیر دارویی برای مراقبت ها می باشد. این خبر خوبی است که ما می توانیم به کودکان مبتلا به میگرن بدهیم.

برای اطلاع بیشتر این مطلب را مطالعه کنید