82319310-71195308

با گسترش روز افزون استفاده از لوازم آرایشی و سرانه مصرف بالای این اقلام رشد واردات قاچاق و غیر قانونی این محصولات نیز افزایش یافته و در حال حاضر بیش از 50 درصد از لوازم آرایشی موجود در بازار قاچاق است که خطرات زیادی برای مصرف کنند به همراه خواهد داشت.بهروز جنت روز چهارشنبه در حاشیه همایش برچسب گذاری فراورده های غذایی و آشامیدنی در بهشهر در گفت وگو با خبرنگارایرنا افزود: وزارت بهداشت و درمان برای جلوگیری ازورود کالای قاچاق در بازار طرح شناسایی و کد گذاری کالاهای تولیدی را از مبدا شروع کرده و این طرح مشمول کالاهای وارداتی نیز می شود.
وی اضافه کرد : با اجرای این طرح تا حد زیادی از ورود کالاهای قاچاق به بازار مصرف جلوگیری می شود و همچنان نیز این کار ادامه دارد.
جنت مهمترین وظیفه وزارت بهداشت و درمان را عرضه کالاهای سالم به مصرف کنندگان دانست و ورود کالاها و محصولات غذایی و آرایشی قاچاق به کشور را بر خلاف سیاست وزارتخانه متبوعش قلمداد کرد.
وی اضافه کرد : وزارت بهداشت و درمان به عنوان یکی از نهادهای حاکمیتی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا حضور دارد تا بتواند کالاهای سالم را برای مصرف به مردم معرفی کند.
** ساماندهی فروشگاه های داروی گیاهی
مدیرکل ارزیابی و نظارت بر مواد عذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو گفت که ساماندهی فروشگاه های گیاهان دارویی در کشور از سوی این سازمان در دستور کار قرار گرفت.
جنت ، ساماندهی این فروشگاه ها را در راستای ملزم کردن آنها برای وارد نشدن به نسخه پیچی دارو و متمرکز شدنشان در حیطه وظایفی خودشان به مردم دانست.
** تبلیغات گمراه کننده محصولات آرایشی در رسانه ها ممنوع
مدیرکل ارزیابی و نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو هر گونه تبلیغات گمراه کننده برای فروش محصولات آرایشی و بهداشتی را در رسانه ها ممنوع اعلام کرد و گفت که براساس طرح در حال تصویب در مجلس شورای اسلامی از این پس نه تنها با واحد تولیدی که با عوامل تبلیغ و رسانه مبلغ نیز برخورد می شود.
جنت افزود : تبلیغات محصولات ارایشی و بهداشتی در رسانه باید به گونه ای باشد که باعث گمراهی مصرف کننده نشود.
همایش 2 روزه برچسب گذاری فراورده های غذایی و آشامیدنی در مازندران با حضور کارشناسان معاونت غذا و دارو دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور روز چهارشنبه در بهشهر مازندران آغاز شد و تا فردا ادامه دارد.

منبع/ایسنا