1066603_635
این نان به صورت خانگی و به راحتی تهیه می شود این مطلب برای افرادی که تمایل دارند نان تازه میل کنند و تهیه نان را در خانه تجربه کنند بسیار مفید است امروز می خواهیم شما را با فوت و فن طبخ نانواها آشنا کنیم بد نیست به این مطلب نگاهی بیندازید و بدانید نانی که میل می کنید چگونه تهیه می شود.

 من خودم عاشق نان خانگی هستم لذت درست کردنش یک طرف بوی خوبی که وقتی نان داره میپزه توی فضا پخش میشه هم یک طرف.

 نان امروز نان سفید معمولی که خب تقریبا میشه گفت همه خوردن، درست کردنش هم فوق العاده سادست و انتخاب مناسبی برای کسایی است که ترجیح میدن نون رو خودشون تهیه کنند.
مواد لازم:
  • کره (برای چرب کردن) به میزان لازم
  • آرد همه منظوره 750گرم
  • آب 450میلی لیتر
  • کره 17گرم
  • نمک 1ق چ
  • خمیر مایه خشک 10گرم
  • شیر  75میلی لیتر

طرز تهیه:

1-آب و آرد همه منظوره رو برای2-3دقیقه خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.

2-کره رو روی حرارت ملایم ذوب کنید سپس شیر،مخمر و نمک رو اضافه کنید،ایم مخلوط رو به مواد داخل همزن اضافه کنید و تازمانی که یک خمیر یکدست تشکیل بشه مخلوط کنید.

توجه کنید دمای مایع ولرم باشد تا خمیر مایه عمل بیاید.

3-سطح کار رو آرد پاشی کنید و چند دقیقه خمیر رو ورز بدید به شکل مستطیل به طول قالب پهن کنید پهن کتید از یک طرف خمیر کمی رو بقیه خمیر تا کنید و با انگشت لبه هارا فشار دهید تا بهم بچسبند اینقد این کار را تکرار کنید تا کل خمیر تمام شودسپس به قالب منتقل کنید رویش رو بپوشانید و برای یک ساعت استراحت دهید.

4-پس از این زمان روی قالب رو با فویل بپوشانید و داخل فر گرم شده با دمای200درجه سانتی گراد برای مدت20-25دقیقه قرار دهید سپس فویل را برداشته و برای 10دقیقه دیگه داخل فر بگذارید تا طلایی شود .

وب‌سایت سوران