periodontal-disease-7

در این بیماری لثه ها از اطراف دندان جدا می شوند و آن را رها می کنند و فاصله بین دندان و لثه ها به خوبی قابل ملاحظه است این عارضه تورم لثه نیز همراه است به این بیماری بیماری پریودنتال گفته می شود که می خواهیم در ادامه این مطلب به بررسی روش های درمانی آن بپردازیم و راه حل های پیشگیری از ایجاد آن در لثه ها  را بیابیم .

یک دندانپزشک گفت: در اثر تشدید بیماری پریودنتال که بافت لثه‌ها را درگیر می‌کند، دندان‌های فرد تخریب خواهد شد.

 

امیرحسین‌ پورفرید دندانپزشک در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان؛ درباره بیماری پریودنتال اظهار داشت: این بیماری که با لثه‌های فرد ارتباط دارد در اثر عدم رعایت بهداشت دهان و دندان ایجاد می‌شود.
وی اضافه کرد: در اثر پیشرفت این بیماری بافت نرم لثه و استخوان زیر آن درگیر شده و به مرور زمان سبب تخریب آن می‌شود.
این دندانپزشک عنوان کرد: در افراد سیگاری این بیماری بیشتر ظاهر می‌شود، زیرا استعمال سیگار بهداشت دهان و دندان فرد را تحت تاثیر قرار داده و بافت لثه‌های فرد را دچار بیماری پریو دنتال می‌کند.
وی بیان کرد: برخی بیماری‌ها که عامل ژنتیکی داشته و برخی بیماری‌های هورمونی نیز می‌تواند باعث ایجاد این بیماری در لثه‌ها شود.
پور فرید در خصوص علائم بیماری پریودنتال گفت: بوی بد دهان، حساسیت دندان‌ها، خونریزی‌های مقطعی از لثه‌ها و متورم شدن آن‌ها از مهم‌ترین علائم بیماری پریودنتال است.
وی درباره مراحل درمانی این بیماری اظهار داشت: درمان بیماری پریودنتال باتوجه به مرحله بیماری متفاوت است، معولا در مراحل اولیه بیماری با بیمار جرم‌گیری و آموزش بهداشت دهان و دندان بیماری متوقف می‌شود اما برای مراحل پیشرفته تر بیماری حتی ممکن است دندا‌ن ها را نیز تخریب شود و بیمار به جراحی نیاز پیدا کند.
این دندانپزشک عنوان کرد: بیماری پریودنتال سن خاصی ندارد و هر فردی که بهداشت دهان و دندان خود را به درستی رعایت نکند، این بیماری لثه‌های وی را درگیر می‌کند و حتی در مراحل پیشرفته‌تر موجب تخریب دندان‌های وی می‌شود.
وی تاکید کرد: گاهی در جراحی دندان عقل در صورتی که اصول بهداشتی رعایت نشود ممکن است عفونت ناشی از جراحی سبب ایجاد این بیماری شود.