kabed

امروزه استفاده از مواد غذایی ناسالم و چرب سلامت کبد افراد را تا حد زیادی تهدید می کند و به همین دلیل بیماری های کبدی در بین افراد شیوع بالایی داشته اند.این در حالی است که مواد غذایی مفیدی هم وجود دارند که می توانند در حفظ سلامت کبد تاثیرگذار باشند.در این مطلب قصد داریم شما را با تعدادی از این مواد آشنا نماییم.

اینجا هزاران نفر تونستن به وزن ایده آل برسند

شما به کمک این کلینیک به صورت تضمینی میتونید وزن کم کنید. نه نیازی به ورزش های سخت هست نه قرص و داروی خطرناک، خیلی ساده و بدون دردسر فقط با تکنیک های اختصاصی این کلینیک آنلاین.

سیر

به گفته محققان، سیر کمک می کند تا کبد آنزیم های موردنیاز برای دفع سموم را فعال کند. بعلاوه دارای میزان بالای ترکیبات طبیعی آلیسین و سلنیوم است که به پاکسازی کبد کمک می کند. به عنوان مثال، آلیسین دارای ویژگی های آنتی اکسیدانی، آنتی بیوتیکی و ضدقارچی است، درحالیکه سلنیوم موجب افزایش عملکرد آنتی اکسیدان ها می شود. بعلاوه سیر حاوی آرژنین هم هست.

قهوه

قهوه دارای خواصی است که به کاهش ریسک بیماری کبد کمک می کند، اگرچه محققان دلیل قطعی آن را نمی دانند. طبق نتایج یک مطالعه، مصرف روزی دو فنجان قهوه در روز موجب کاهش احتمال ابتلا به بیماری کبد تا ۴۴ درصد می شود. علیرغم تاثیرات مثبت قهوه بر کبد، محققان اذعان می دارند که قهوه به تنهایی نمی تواند تاثیرات مخرب مصرف الکل را برگرداند.

آووکادو

برخی تحقیقات نشان می دهد که این سوپرمیوه بسیار برای سلامت کبد مفید است. این میوه حاوی آنتی اکسیدانی موسوم به گلوتاتیون است که مسئول فیلتر کردن مواد مضر از کبد بوده و از سلول های کبدی در مقابل آسیب حفاظت می کند.

زردچوبه

ادویه زردچوبه بسیار برای کبد مفید است. به گفته محققان، زردچوبه به کاهش میزان آسیب ناشی از رادیکال های آزاد به کبد یا آسیب ناشی از مولکول های به شدت ناپایدار کمک می کند. همچنین طبق گزارشات زردچوبه به بدن در هضم چربی و ایجاد صفرا که همچون یک سم زدا طبیعی در کبد عمل می کند، کمک می کند.

گریپ فروت

گریپ فروت می تواند به پیشگیری از اسیب کبدی کمک کند. به گفته محققان، میزان بالای ویتامین C و خواص ضداکسایشی این میوه در خروج سموم از بدن نقش داشته و از آسیب به سلول ها پیشگیری می کند. همچنین مطالعه ۲۰۰۶ نشان می دهد عصاره گریپ فروت موسوم به نارنجینن می تواند موجب فعال سازی مواد شیمیایی مسئول در اکسایش اسیدچرب شود. در بلندمدت این ماده از بروز بیماری کبد چرب پیشگیری می کند.