picsart_1480877053656

خردل را اغلب نوعی طعم دهنده و سس می دانند. خردل دارای طعمی بسیار تند است و حتی ممکن است برای برخی ایجاد حساسیت کند. این گیاه علفی است و عمر آن به مدت یک سال است. خواص پزشکی بسیاری را می توان برای خردل بر شمرد که از جمله آنها می توان به درمان سوختگی اشاره کرد.

اغلب خردل را برای تهیه غداهای لذیذ استفاده می کنیم؛ اما آنچه که نمی دانیم فوائد متعدد خردل برای سلامتی بدن است.

برطبق سازمان “LIVESTRONG ” پروتئین، فیبر، ویتامین و مواد معدنیِ موجود در خردل زرد نقشی مهم در تقویت سلامت انسان دارند.
کاربردهای درمانی خردل چیست؟
– تسکین درد سوختگی:
محل سوختگی را با مقداری آب سرد خیس کنید، سپس آن را با لایه ای ازخردل بپوشانید. این اقدام نه تنها از ظاهر شدن آثار سوختگی جلوگیری می کند؛ بلکه شدت درد را نیز کاهش خواهد داد. خردل حاوی ترکیبات آلیل ایزوتیوسیانات است که به عنوان پادزهر استرس عمل می کند و حتما به کاهش دردهای سوختگی منجر می شود.
ـ درمان گرفتگی عضلات:
خردل می تواند گرفتگی پاها و یا آنچه که معروف به Cramps است، کاهش دهد. اگر دچار این درد هستید، یک قاشق از خردل زرد را مصرف کنید.
ـ مقابله با سرطان:
پژوهشگران می گویند که ترکیبات آلیل ایزوتیوسیاناتِ موجود در خردل با سرطان مقابله می کند. بنا به تحقیقات صورت گرفته، خردل از رشد سرطان در بدن جلوگیری می کند و می تواند درمانی مؤثر برای آن باشد.
ـ تسکین گلودرد:
برای تسکین گلودرد، یک قاشق غذاخوری از دانه های خردل را با آب نیم عدد لیموترش و یک قاشق غذاخوری نمک و یک قاشق عسل با یک لیوان آب جوشیده مخلوط کنید. آنگاه بگذارید این مخلوط سرد شود، سپس آن را غرغره کنید.

منبع: العالم