برخلاف اعتقاد عموم جامعه و ترس کاذبی که از مصرف داروهای روانپزشکی دارند این داروها اعتیاد آورنیست.

فیروزه جعفری درگفتگو با خبرنگار دکتر سلام افزود: امروزه بسیاری از بیماران مبتلا به انواع بیماریهای روانی از مصرف داروهای روانپزشکی به خاطر این تفکر غلط که اعتیاد آوراست دوری می کنند و این درحالی که تنها درصد کمی از این داروها اعتیاد آوراست که در صورت تجویز پزشکی مشکلی ایجاد نمی شود.
وی بیان داشت: مهمترین عوارض داروهای روانپزشکی سرگیجه، سردرد، کاهش فشارخون، خشکی دهان و بی قراری است که این علائم به صورت زود گذر ومعمولا درهفته اول و دوم مصرف آن مشاهده می شود که با مصرف مداوم این علائم هم رفع می شود.
کارشناس اداره سلامت و روان وزارت بهداشت اعلام کرد: دارو درمانی و روان درمانی دو روش درمان بیماران روانی است که بسیاری ازبیماران روانی ،روان درمانی را نیک کار اضافه می دانند که تاثیر چندانی بردرمان ندارد و این درصورتی که استفاده ازهر دو روش درمان در صورت مداومت و استمرار به درمان قطعی خواهد رسید.
وی تصریح کرد: بیماریهای  روانی بعد از بیماریهای ناشی از حوادث جاده ای و همزمان با بیماریهای قلبی و عروقی جزء دومین اولویت سلامت کشور قرار گرفته که باوجود افزایش ناتوانی ها و کاهش عملکرد خانواده ها اما میزان مرگ و میر در این افراد زیاد نیست.
جعفری خاطرنشان کرد: درحال حاضر بیست و یک درصد از جمعیت کل کشورمبتلا به انواع بیماریهای روانپزشکی شدید و خفیف از جمله اضطراب و دل شوره است.
وی اعتیاد و افسردگی را از شایع ترین انواع بیماریهای روانی در جمعیت مرد و زن کشور دانست و متذکرشد: هم اکنون رابطه مستقیمی بین مصرف مواد روانگردان و افزایش آمار افسردگی و بیماریهای روانی کشف نشده اما اثبات شده که یکی از عوارض مصرف داروهای روان گردان افسردگی است و اعتیاد جز بیماریهای روانپزشکی دسته بندی می شود.
کارشناس اداره سلامت  و روان وزارت بهداشت اظهارداشت: دربسیاری از مواقع بیماران روانی به جای مراجعه به بیماربه صورت خود سرانه از مواد اعتیاد آور برای آرامش روح خود استفاده می کنند که شاید مقطعی جواب بدهد اما در طولانی مدت مضر است.