سیب از جمله میوه هایی است که در تمام فصول سال قابل دسترسی است.برای این میوه لذیذ در کتاب های طب سنتی خواص زیادی نام برده شده است و از آن با نام تفاح یاد شده. سیب پخته آن برای سرفه های خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می رود.

محبوبه ابریشم کار دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد درباره فالوده سیب, اظهار داشت: سیب در متون طب سنتی ایران به نام تفاح آمده است. این میوه که در تمام فصول قابل دسترسی است فواید متنوعی دارد.

به گفته وی سیب دارای عطریت و لطافت است و به همین دلیل مفرح  (شادی بخش) و دارای آثار قلبی است، همچنین سبب بهبود عملکرد مغز و کبد می‌شود.

دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایران دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: به طور خاص برای معده مفید است و سبب اصلاح اشتها و رفع عطش کاذب می شود.

ابریشم کار بیان داشت: سیب پخته آن برای سرفه‌های خشک بسیار موثر است, در درمان وسواس، افسردگی، لاغری مفرط و تب بکار می‌رود.

وی اضافه کرد: مربای شکوفه آن در تقویت اعضای بدن و به خصوص قوای جنسی موثر است. اگر به دنبال یک میان وعده خوشمزه، ارزان، بی دردسر و مناسب برای تمامی سنین و مزاج‌ها هستید، توصیه ما به شما فالوده سیب است.

روش تهیه فالوده سیب:

پس از پوست کندن سیب آن را رنده کرده و با مقداری گلاب یا عرق بیدمشک و یک قاشق عسل بهم می‌زنیم تا کاملاً مخلوط شود. می‌توان به ضرورت‌های خاص به آن زعفران یا عرق کاسنی شاهتره یا تخم خرفه اضافه کرد.

 

منبع: خبرداغ