می خواهیم در این مطلب به بررسی عوارض و مضرات استفاده از زعفران در دوران بارداری بپردازیم این گیاه چه تاثیراتی بر جنین خواهد گذاشت؟ باعث به وجود  آمدن چه تغییرات و ناهنجاری هایی در جنین خواهد شد؟

بهتر است خانم های باردار در زمینه استفاده از این چاشنی بیشتر توجه کنند و مانع بروز آسیب به جنینشان شوند.

در دوران بارداری بیماری های زیادی شما را تهدید می کند یکی از این بیماری ها عفونت کلیه است. کاهش مصرف شیرینی و مصرف روزانه سیب و آب پرتقال به سلامت کلیه ها کمک میکند.

مصرف زعفران در دوران بارداری تاثیر منفی بر روی جنین می گذارد. زعفران در طب سنتی برای درمان تعداد زیادی از بیماری‌ها استفاده می‌شود.

بعضی از متخصصین تغدیه بر این باورند که زنان باردار باید از مصرف زعفران در دوران بارداری به دلیل تأثیری که روی سیستم عصبی جنین می‌گذارد، خودداری کنند.

با این همه، شواهد و مدارکی مبنی بر بروز اثرات سقط کنندگی و ناهنجاری‌زایی مصرف مقادیر زیاد زعفران در دوران بارداری وجود دارد.

در بعضی از بررسی ها مشاهده شده که، زعفران باعث ایجاد زایمان زودرس و کاهش تعداد نوزادان می‌شود که می‌تواند مؤید اثر سقط‌کنندگی آن باشد. افزایش وزن نوزاد هنگام تولد و ایجاد ناهنجاری در جنین نیز می‌تواند ناشی از مصرف زعفران در دوران بارداری باشد.

شاید فکر کنید که همه چربی ها بد هستند و باید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید اما چربی ماده غذایی ضروری و در عین حال حیاتی برای شما و جنین تان است.
چربی انرژی لازم را برای بدنتان تامین می کند و ویتامین های A ،K و Eو D را وارد خونتان می کند.

چربی های خوب همان چربی های غیر اشباع هستند که سطح کلسترول خون را بالا می برند و در سبزیجات، آجیل و خشکبار، روغن زیتون و سایر گیاهان یافت می شوند.

چربی های بد نیز شامل کلسترول، چربی های اشباع و چربی های هیدروژنه هستند که به آنها چربی های نیمه اشباع نیز می گویند و در مواد غذایی مثل گوشت چرب، پوست مرغ، کره، زرده تخم مرغ و لبنیات پرچرب وجود دارد.

شما می توانید با انتخاب مواد لبنی بدون چربی، گوشت بی چربی، ماهی و مرغ و محدود کردن مصرف تخم مرغ به یک عدد در روز و خودداری از مصرف کره چربی خون خود را کاهش دهید.

لینک مرتبط: همراه با مصرف قرص ضد بارداری،مواد غذایی زیر را بخورید

منبع: دکتر سلام