Moles-on-Face
 چنانچه از نظر  زیبایی شخصی خواست خالش را بردارد، از دوران بچگی تا هر وقتی  که بخواهد می‌تواند بردارد.
 خال صورت انواع و اقسام متفاوتی دارد، خال‌های رنگی و یا مشکی رنگ ممکن است از کودکی یا بلوغ شروع شوند ولی بیشترین تعداد خال‌های رنگی بین 20 الی 30 سالگی به دلایل ژنتیکی ظاهر می‌شود و این در صورتی است که در هنگام تولد سلول اولیه آن در بدن وجود داشته باشد، که بعضی در همان کودکی ظاهر می‌شود و اکثریت آن بعد از بلوغ رشد می‌کند.
 خال‌های رنگی مشکوک به بدخیم شدن به خطرناک‌ترین و کشنده‌ترین سرطان  که ملانوم بدخیم است تبدیل می‌شود افزود: این سرطان بسیار کشنده است ولی دلیل اینکه مردم آشنایی زیادی با این نوع سرطان ندارند این است که به محض تغییرات ظاهری، خال را قبل از رسیدن به آن مرحله سریعا عمل می‌کنند.
 در صورت بی‌اعتنایی به تغییرات ظاهری خال‌های بدخیم سریعا به داخل بدن ریشه کرده و تماما ارگان‌های حیاتی را گرفتار می‌کنند.
 بزرگ شدن ناگهانی خال، تغییر رنگ (تیره و روشن)، بهم خوردن حاشیه‌ی خال، تورم و دردناک شدن ناگهانی، افتادن موی خال به طور طبیعی همه دال بر بدخیم شدن خال صورت است.
 یک سری عوامل تسریع‌کننده در ایجاد بدخیم شدن خال تأثیرگذار است که شامل بازی کردن با خال، تحت فشار بودن، به طور مستمر قرار داشتن در معرض نور خورشید و کندن موی خال تحریک‌کننده خال است به همین دلیل تأکید می‌کند که مو ترجیحا قیچی شود.
فیریز کردن، سوزاندن و لیزر کردن خال به دلیل سلول بودن خال نیز می‌تواند دلیل بر سرطانی شدن خال باشد و تنها عمل جراحی باید صورت گیرد تا خال به طور کار برداشته شود، چرا که خال سلول است و به هیچ وجه نباید به غیر از جراحی با هیچ روش دیگری درمان شود که، این کار نیز توسط متخصصین پوست و یا جراح پلاستیک انجام می‌شود ولی کک و مک و یا هر نوع لک صورت به دلیل اینکه رنگ است می‌توان لیزر کرد.
منبع- خبرنگاران جوان