بسیاری از افراد استفاده از لبنیات و محصولات سنتی را به سایر محصولات صنعتی ترجیح می دهند زیرا بر این باورند که لبنیات سنتی سالم تر هستند. زهرا مجدی به عنوان یکی از مدیران نظارت بر مواد غذایی اظهار داشته است: سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست و ضرورت دارد در صورت تمایل به استفاده از محصولات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی آن ها استفاده شود.

وی افزود: امروزه با توجه به گرایش و اشتیاق مردم به مصرف لبنیات سنتی، ایمنی و سلامت این دسته از محصولات از دغدغه‌های دست اندرکاران بهداشتی کشور است.

به گزارش اقتصاد آنلاین به نقل از تسنیم، مجدی با اشاره به طرح ارزیابی محصولات لبنی سنتی بر روی سه فرآورده ماست، پنیر و دوغ توسط معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی فسا اظهار داشت: متاسفانه نتایج آزمایشگاهی حاکی از آن است که اکثر این فرآورده‌ها از بهداشت و ایمنی چندانی برخوردار نیست.

این مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی تاکید کرد: تمام شهروندان می‌بایست در هنگام خرید انواع لبنیات به شماره پروانه بهداشتی ساخت، نام و آدرس تولید کننده و تاریخ تولید مصرف فرآورده توجه کنند و از خرید فرآورده‌هایی که فاقد پروانه بهداشتی است اجتناب کنند.

مجدی در خاتمه متذکر شد: در صورت تمایل به مصرف لبنیات سنتی از نوع مطمئن و دارای مجوز بهداشتی استفاده شود، زیرا سنتی بودن هر فرآورده دلیل بر سلامت و بهداشتی بودن آن نیست.

منبع:خبرپو