Alzheimer’s Disease یا به زبان فارسی بیماری آلزایمر،یک اختلال عملکرد مغزی میباشد که به مرور زمان تاثیرات منفی بر روی ذهن میگذارد.این بیماری بصورت معمول بر اساس زمان پیش میرود و پیشرفت میکند.بعد از اینکه بیماری آلزایمر در فرد شدید شود آثار منفی زیادی بر روی آن میگذارد که یکی از این آثار منفی هذیان گویی میباشد.

مطالعه جدیدی نشان می‌دهد که تشخیص زودهنگام بیماری آلزایمر در زنان سخت‌تر است، چون زنان مسن حافظه کلامی خود را بهتر حفظ می‌کنند.

به نقل از WebMD، تیم تحقیقاتی تحت رهبری آرین ساندرمن، از دانشگاه کالیفرنیا بیان می‌کند که تست‌های حافظه آلزایمر را باید مطابق با جنسیت افراد تغییر داد.
ساندرمن گفت: «زنان در کل عمرشان عملکرد بهتری در آزمون‌های حافظه کلامی دارند. این قضیه باعث می‌شود که در مراحل اولیه بیماری آلزایمر، این قابلیت را بهتر حفظ کنند.»

به گفته ساندرمن این یافته‌ها مهم‌اند «زیرا از آزمون‌های حافظه کلامی برای تشخیص بیماری آلزایمر و نقص خفیف شناختی استفاده می‌شود و بیماری زنان ممکن است تا مراحل پیشرفته تشخیص داده نشود.»

حافظه کلامی شامل توانایی به یاد آوردن کلمات و دیگر موارد کلامی است. مثلاً این حافظه از حافظه فضایی مکان‌های مختلف جدا است.

به علاوه محققان در این مطالعه به بررسی متابولیسم گلوکز در مغز افراد پرداختند. گلوکز منبع انرژی مغز است و مشکل در متابولیزه کردن قند، اغلب نشانه‌ای از بیماری آلزایمر می‌باشد.

محققان دریافتند که زنان، حتی هنگامی که در متابولیسم قند به مشکل می‌خورند، از مهارت‌های کلامی بهتری برخوردارند.

منبع : سلامانه