شلغم پر از ویتامین و خاصیت های معدنی است و از سبزی های مهم حساب میشود.از سالیان دور و دراز قدیم از شلغم برای رفع سرماخوردگی استفاده میشده است.هویج یک گیاه از از خانواده چتریان میباشد که در پخت خورش و سوپ از آن استفاده میشود.هویج ویتامین های زیادی را در خودش جای داده و آنتی اکسیدان بیشتری در پخته اش موجود است.

سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود. با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد.

سالاد شلغم و هویج سالادی جدید و خوشمزه است که با شلغم خام آماده می شود.

با امتحان این سالاد، از طعم خوب و آبدار شلغم، آنهم به صورت خام شگفت زده خواهید شد. این سالاد در کمترین زمان آماده می شود و بدلیل خواص بی شمار شلغم، سالادی بسیار مقوی و مفید برای فصل زمستان است.

مواد لازم :

  •     شلغم ۳ عدد متوسط
  •     هویج ۳ عدد متوسط
  •     جعفری خرد شده ۱/۲ فنجان
  •     مغز تخمه کدو(اختیاری) ۱/۲ فنجان
  •     آب لیموی تازه یک نصف
  •     روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
  •     نمک به میزان دلخواه
طرز تهیه :

شلغم ها و هویج ها را پوست بگیرید و درشت رنده کنید. جعفری ها را نیز خرد کنید و همراه با شلغم و هویج داخل کاسه بریزید. آب نصف یک لیمو ترش را روی سالاد بچلانید. سپس 2 قاشق روغن زیتون به سالاد اضافه کنید. مغز تخمه کدو را روی سالاد بریزید و سالاد را هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند. به میزان دلخواه نمک اضافه کنید و این سالاد جدید و خوش طعم را نوش جان کنید.

 

نکته :

این سالاد را می توانید تا 48 ساعت در یخچال نگهداری کنید؛ اما دقت داشته باشید که رنگ شلغم ها به مرور زمان کمی زرد می شود. بنابراین اگر ظاهر و رنگ سالاد برایتان اهمیت دارد سالاد را بلافاصله قبل از سرو آماده کنید.
منبع : شفا آنلاین