1001247_578109095560964_1306311860_n

“ماهی­های چرب و سبزیجات سبز برگ­دار ممکن است رشد تومورهای سرطانی در پستان را کم کند”.مطالب بسیاری وجود دارد که نشان می­دهد بکاربردن  مواد غذایی مخصوص مثل ماهی­های چرب احتمال تکثیر تومور­های سرطانی را کاهش می­دهد.

 مواد دیگری مانند سبزیجات سبز برگ­دار(کاهو و اسفناج) دارای ترکیباتی هستند که می­توانند با هورمون­های ایجاد کننده سرطان مبارزه کنند.

در اینجا به تعدادی از مواد غذایی که برای جلوگیری از سرطان مفید هستند اشاره می­شود:

کدو حلوایی، فلفل زرد، طالبی:

سبزیجات زرد یا نارنجی دارای مقادیر زیادی بتا کاروتن هستند که باعث تولید ویتامین آ می­شوند که خود آنتی اکسیدانی بالقوه برای مبارزه با سرطان است.

توصیه: 5 وعده در روز (80 گرم هر وعده). در صورت ابتلا به سرطان 7 تا 10 وعده در روز

ماهی­های چرب:

 مانند ساردین و سالمون دارای اومگا 3 بالا هستند و برای جلوگیری از سرطان بسیار مفیدند

توصیه: 3 وعده در هفته

حبوبات، نان جو و برنج:

 فیبر موجود در این غذاها کمک به خروج استروژن از بدن می­کند. استروژن زیاد موجود در بدن یا حاصله از مواد شیمیایی باعث تحریک تقسیم سلول ها می­شود. تقسیم بیش از حد سلول­ها ممکن است به سرطان بیانجامد.

همچنین فیبرها باعث حفظ حرکات روزانه روده شده و تولید باکتری­های مفیدی می­شوند که با باکتری­های مضر مبارزه می­کنند.

توصیه: یک فنجان روزانه

کلم:

 بروکلی، گل کلم، و برگ کلم برای سلول­های سرطان مانند سم عمل می­کنند. آنها باعث کاهش فعالیت استروژن می­شوند و در نتیجه از سرطان پستان جلوگیری می­کنند. همچنین مواد موجود در بروکلی باعث بهبود عملکرد آنزیم­های کبد برای سم زدایی می­شود. مشاهده شده که در افراد مبتلا به سرطان پستان میزان این آنزیم کم بوده است.

توصیه: 5 وعده در روز (80 گرم هر وعده). در صورت ابتلا به سرطان 7 تا 10 وعده در روز

منبع-http://iranpink.com/