سیب زمینی سرخ کرده یکی از خوشمزه ترین و وسوسه انگیزترین مواد غذایی است که تمامی افراد طرفدار آن هستند.این ماده غذایی خوشمزه یکی از موادی است که تاثیر زیادی برای ایجاد بیماری سرطان دارد به خصوص زمانی که به صورت استاندارد سرخ نشده باشد.

بیماری کشنده ی سرطان که هر عضو بدن را می تواند دچار سازد گاهی با اشتباهات کوچک و بسیار ساده ی ما به وجود می آید.

 بحث و موضوع جدیدی نیست از مضرات سیب زمینی سرخ کرده گفتن ، بارها و بارها متخصصان تغذیه به اثرات سرطان زا در این میان وعده اشاره کرده اند ولی به دلیل اهمیت مسئله همچنان به مطالعات خود در رابطه با نظرات مصرف سیب زمینی که به صورت استاندارد سرخ نشده است ادامه می دهند.

به نقل از دیلی میل مرکز غذاهای استاندارد نام سیب زمینی سرخ شده را در لیست غذاهای سرطان زا ثبت کرد. تمام تلاش متخصصان تغذیه بر این است اعضای جامعه از مواد غذایی آب پز و بخار پز شده در وعده های مهم غذایی استفاده کنند.

هشدار جدی در مورد سرخ کردن مواد غذایی به خصوص سیب زمینی به این دلیل است که در جریان سرخ شدن و قهوه ای شدن مواد غذایی در یک فرآیند مرگبار ماده شیمیایی به نام آکریلامید تولید می شود.

آکریلامید که در تنباکو و مواد مخدر یافت می شود در یک آزمایش دقیق انجام شده روی حیوانات به عنوان سرطان زایی قوی شناخته شد.سازمان FSA با بیان این نکات به صورت جدی خواست تا مصرف مواد غذایی سرخ شده از برنامه ی غذایی افراد به کل حذف شود.

منبع:راهنمای سفر من