والدین به چاقی کودک شان واکنش خوبی نشان میدهند و این چاقی را به معنای سلامت کودک شان میدانند.کودکان هم همانند بزرگسالان شرایط خاصی دارند و چاقی،لاغری آن ها نشان از سلامت آن ها نمیدهد،بلکه باید برای حفظ تعادل وزن آن ها برای سلامتی شان تلاش کرد.پس نتیجه میگیریم که والدین بدون اطلاع خوشحالی میکنند.

یک متخصص نوزادان گفت: رشد کودک باید بر اساس جدول رشد باشد و بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی داشته و می‌تواند به دلیل سوء تغذیه او باشد.

دکتر علی‌اصغر عالی‌پور، با اشاره به تمایل برخی از خانواده‌ها به داشتن کودکان چاق، اظهار کرد: خانواده‌ها گاه تپل و چاق بودن یک کودک را به حساب سلامت او می‌گذارند و از چاق بودن فرزندان‌شان خوشحال هستند، در حالیکه این خوشحالی ناشی از بی‌اطلاعی آنان است.

عالی‌پور با اشاره به اینکه گاه خانواده‌ها فرزندان خود را با دیگران مقایسه کرده و با دیدن یک کودک چاق احساس نگرانی کرده و تصمیم به مراجعه به پزشک و بررسی وضعیت رشد فرزندان‌شان می‌گیرند، به خانواده‌ها توصیه کرد که فرزندان‌شان را با دیگران مقایسه نکنند.

این متخصص نوزادان اظهار کرد: بر خلاف تصور برخی از خانواده‌ها کودکان خیلی چاق هم ممکن است، سوء تغذیه داشته باشند، زیرا اگر سیستم هضم کودک به درستی کار کند، کودک نه خیلی چاق می‌شود و نه خیلی لاغر. کودکان خیلی چاق در آینده ممکن است با مشکلات اضافه وزن و چاقی، دیابت، فشار خون و… مواجه شوند.

وی با اشاره به اینکه رشد کودک باید بر اساس جدول رشد باشد، گفت: بالا بودن یا پایین بودن وزن کودک نیاز به بررسی داشته و می‌تواند به دلیل سوء تغذیه او باشد.

این متخصص نوزادان با اشاره به اینکه رشد هر نوزاد متناسب با وزن هنگام تولد او تعیین می‌شود، اظهار کرد: کودک باید تا سن شش ماهگی در هر ماه بین 300 تا 750 گرم اضافه وزن پیدا کند و مقادیر بیشتر و کمتر از این میزان نیاز به بررسی دارد.

عالی‌پور با بیان اینکه اضافه وزن مناسب برای کودکان از شش ماهگی تا یک سالگی در هر ماه بین 600 تا 750 گرم است، افزود: بعد از سن یک سالگی کودک باید هر سال به میزان دو کیلوگرم افزایش وزن داشته باشد.

منبع : سلام خبر