سالاد ها از جمله پر طرفدار ترین پیش غذا ها هستند. سالاد ها انواع بسیار زیادی دارند که می توانند سلیقه های مختلف را ارضاء کنند. عده ای عادت دارند که سالاد را همراه با غذای خود مصرف کنند به همین دلیل ممکن است به برخی بیماری ها مبتلا شوند. متخصصین معتقدند که نباید سالاد را به همراه غذا مصرف کرد. با دکتر سلام همراه باشید.

رژیم شوک نوروزی !

فرصت استثنایی کاهش وزن برای نوروز تنظیم رژیم اختصاصی با توجه به علایق غذایی و مزاح شما لاغری تضمینی و اصولی برای دریافت اطلاعات بیشتر و ثبت نام روی دکمه زیر کلیک کنید

اضطراب، افسردگی و خستگی می تواند از عوارض جانبی سالادی باشد که همراه با غذا خورده اید.

به گفته محققان، برخی غذاها و مواد خوراکی طبیعتاً سالم هستند، اما همراه با هم می توانند منجر به بروز برخی علائم مشکل ساز از جمله اضطراب و خستگی شوند. دکتر سوتلانا کوگان، متخصص داخلی در نیویورک، علت آن را وجود بالای مس در برخی مواد خوراکی عنوان می کند.

سبزیجات برگدار، نخود، آووکادو و صدف به طور طبیعی سرشار از مس هستند که بدن ما برای رشد طبیعی به آن نیاز دارد.

به گفته دکتر کوگان، مصرف بیش از اندازه این مواد خوراکی می تواند فرد را در معرض ریسک بالا قرار دهد و به اصطلاح فرد دچار مسمومیت با مس می شود.

دکتر کوگان توصیه می کند بهترین روش درمان مسومیت مس رفتن به سونا است که در نهایت سموم از طریق عرق دفع شوند.

مس علاوه بر کمک به هدایت عصبی به متابولیسم آهن در بدن نیز کمک می کند. کمبود این عنصر می تواند منجر به مشکل در سیستم ایمنی و استخوان ها نظیر کم خونی و پوکی استخوان شود. مصرف بیش از اندازه مس هم می تواند منجر به مشکلاتی نظیر بیماری کلیه و روده شود.

در یک مطالعه در سال ۲۰۱۳ نیز مشخص شد که مصرف بیش از اندازه زیاد مس با تحریک و آغاز ابتلا به بیماری آلزایمر در مغز همراه است.

 

منبع: مهر