بیماران سرطانی چه محدودیت هایی برای انواع امراض سرطانی دارند این افراد از چه برنامه های غذایی برای کنترل این عارضه باید کمک بگیرند به برخی از پیشنهادات تغذیه ای در این زمینه دقت کنید برخی مکمل های ویتامینی می توانند کمک زیادی به این افراد بکنند و مانع شدت یافتن این عارضه در بدنشان شوند.

سرطان امروزه یکی از بیماری های شایع می باشد و تقریبا همه خانواده ها کم و بیش با این مشکل دست به گریبان هستند. در این مطلب توصیه هایی را برای پیشگیری از مواجه با این غول بزرگ بیماری در اخیارتان قرار می دهیم.

◊ این توصیه های تغذیه ای عبارتند از:

  • آب کافی
  • گوشت کم چرب ( ماهی، مرغ، بوقلمون)
  • غذا هایتان آب پز، بخار پز و یا کبابی باشد.
  • روغن زیتون و کانولا
  • روغن نارگیل (اگر ناراحتی قلبی ندارید)
  • لبنیات کم چرب
  • چای سیاه و سبز
  • سیب زمینی
  • میوه ها به خصوص ⇐ سیب، انگور، توت ها و توت فرنگی، انواع مرکبات، نارنج و خیار
  • شکلات تلخ
  • سیر تازه
  • سبزی ها به خصوص ⇐ ریحان، پیاز، گوجه فرنگی، کلم بروکلی و دیگر کلم ها، آواکادو، کدو تنبل، هویج، فلفل سبز قرمز و زرد، سیب زمینی شیرین، اسفناج، موسیر و تره فرنگی، مارچوبه، لوبیا سبز، تربچه، لوبیای سویا و پودر شده آن، چغندر قرمز
  • نوشیدنی هایی مثل چای
  • مغز ها و دانه ها (گردو، بادام، تخمه کدو، فندق، دانه کنجد، بذر کتان پودر شده)
  • افزایش مصرف مواد غذایی گیاهی
  • ورزش مداوم

◊ محدودیت های اعمال شده در این یبماری

  • قلیان
  • چربی زیاد و گوشت های فرآوری شده، سوسیس و کالباس
  • کره
  • روغن های هیدروژنه و نیمه هیدروژنه
  • چیپس، شیرینی جات، سیب زمینی سرخ کرده و فست فود
  • الکل
  • مواد قندی
  • مواد غذایی حاوی نیترات و نیتریت
  • نمک
  • مواد غذایی کپک زده

◊ مکمل های ویتامینی

  • ویتامین E، ویتامین C، سلنیوم و کاروتنوئیدها و فیتوکمیکال ها
  • ویتامین D

منبع: دکتر سلام

لینک مرتبط: روش های افزایش اشتها در بیماران سرطانی