غذای اروپایی

در زمستان یکی از قاره ها با کشورهای دیدنی قاره اروپا میباشد که واقعاً این قاره در فصل زمستان حالت بسیار زیبایی دارد.مردم قاره اروپا میدانند که چگونه میتوانند در فصل زمستان که فصل خانه نشینی است خودشان را سرگرم کنند.این سرگرمی با فستیوال ها و کارهای متفاوت صورت میگیرد و مردم این قاره در فصل زمستان هم بیکار نمیشینند.

یکی از کارهایی که اروپانشینان دوست دارند خوردن غذاهای زمستانی گرم در خیابانهای سنگ فرشی شهرهای مختلف است.

در ادامه غذاهای معروف زمستانی در اروپا را مشاهده می کنید:

غذای اروپایی

“چوکوروت” در سوئیس ،آلمان و جمهوری چک پرطرفدار است و با کلم ترش ،سوسیس ،کالباس و انواع ادویه و ترشی جات طبخ می شود.

غذای اروپایی

“رربیت ولزی” هم از پنیر کبابی ،کره ،شیر ،زرده تخم مرغ ،ورقه گوشت و نان تست تهیه و با سسی داغ سِرو می شود.

غذای اروپایی

“تخم مرغ اسکاچ” ،تخم مرغ آبپزی است که داخل گوشت قرار گرفته و سرخ می شود و بیشتر در بریتانیا طرفدار دارد.

غذای اروپایی

“تارتیفلت” در نواحی “آلپ-فرانسه- طرفدار دارد.سیب زمینی،پنیرReblochon ،پیاز و گوشت مواد اولیه آن هستند.

غذای اروپایی

پنیر “راکلیت” در بیشتر بازارهای زمستانی اروپا به فروش می رسد.

غذای اروپایی

“شاه بلوط بوداده شده” را در ایتالیا ،پرتغال ،ترکیه و اسپانیا تازه و داغ خریداری و نوش جان کنید.

غذای اروپایی

“اشترودل سیب” گرم و تازه در شهرهای مختلف اروپا به ویژه در آلمان مزه کنید.

منبع : توریسم آنلاین