می خواهیم در این بخش باز هم به فواید  استفاده از برخی داروهای ضدافسردگی اشاره کنیم این محصولات گیاهی کاملا بی ضرر هستند و می توانند کمک زیادی به روند بهبود بیماران مبتلا به افسردگی کنند زعفران و جینکوبیلوبا از جمله این گیاهان مفید به شمار می رود بد نیست با خاصیت های آن ها آشنا شوید .

افسردگی یکی از شکایات روحی-روانی شایع در امریکای شمالی است، به طوریکه بیشتر از ۳۰ میلیون نفر از مردم امریکا را تحت تاثیر قرار می دهد. اگرچه نوسانات خلقی و موجی از غم و اندوه یک بخش طبیعی از زندگی محسوب می شود، اما افسردگی مزمن و اضطراب جزو اختلالات جدی می باشند. بیشتر پزشکان داروهای ضدافسردگی شیمیایی را برای بیماران خود تجویز می کنند، اما چندین روش طبیعی نیز برای بهبود این اختلالات وجود دارد. اثربخشی این گیاهان طبیعی ممکن است به اندازه ی داروهای شیمیایی سریع و قوی نباشد، اما به دلیل عدم ایجاد وابستگی برای بدن ایمن هستند.


سنت جونز ورت

داروهای ضدافسردگی شیمیایی با تنظیم هورمون سروتونین در مغز و تغییراتی در سطوح سروتونین باعث ایجاد تحولاتی در حالات روحی می شوند. سنت جونز ورت یا گل راعی یک گیاه ارگانیک بوده که در بهبود سطوح سروتونین موثر است. براساس وب سایت MotherNature سنت جونز ورت بسیار موثرتر از داروهای ضدافسردگی شیمیایی است، به طوریکه بیشتر از نیمی از شرکت کنندگان مبتلا به افسردگی خفیف تا متوسط با مصرف گیاه گل راعی بهبود علائم را در کمتر از یک ماه تجربه کردند. درست کردن چای این گیاه با ریختن نصف قاشق چایخوری گیاه گل راعی در آب در حال جوش به مدت ۱۰ دقیقه می باشد. مصرف یک تا دو بار از این چای به مدت ۴ تا ۶ هفته می تواند بسیار موثر باشد.


زعفران

زعفران برای درمان افسردگی مفید است. براساس یافته های بالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران در ایران، زعفران یک گیاه ضدافسردگی ایمن، موثر و بدون عوارض جانبی است. برای نمونه مصرف ۳۰ میلی گرم از عصاره زعفران به مدت ۶ هفته باعث کاهش قابل توجهی در علائم افسردگی شد. بنابراین در آشپزی می توانید از زعفران به عنوان یک ماده افزودنی به پلو یا بشقاب سبزیجات استفاده کنید.


جینکوبیلوبا

عصاره جینکوبیلوبا در کاهش افسردگی به ویژه در سالمندان کاربرد دارد. براساس وب سایت DepressionGuide، جینکوبیلوبا برای افراد زیر ۵۰ سال مفید بوده، همچنین بیشترین تاثیر این گیاه بر افراد بالای ۵۰ سال است که به دلیل کاهش جریان خون به مغز از فقدان حافظه نیز رنج می برند.

نسخه