شیرینی کویری

عید نوروز نزدیک است و باید هر چه سریع تر خود را برای این عید خاطره انگیز آماده کنیم.در عید خوراکی های زیادی برای پذیرایی مورد استفاده قرار میگیرد و چه بهتر که از خوراکی های دست ساز خودمان برای پذیرایی استفاده کنیم.شیرینی کویری یک شیرین با طعم خوب با بافت عالی و نرم است که وقتی در دهان قرار میگیرد آب میشود.

شاید انتخاب اسم کویری برای این شیرینی به خاطر ظاهر کویر مانندش باشد.

مواد لازم برای تهیه شیرینی کویری :

کره پاستوریزه یا مارگارین ۲۰۰ گرم

تخم مرغ ۳ عدد

وانیل مایع چند قطره

پودر قند یک سوم لیوان

پودر کاکائو یک قاشق غذاخوری پر

پودر نشاسته ذرت ۳۵۰ گرم

بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری

شیرینی کویری

طرز پخت شیرینی کویری :

برای تهیه شیرینی کویری ابتدا کره را در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود.

زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید. زرده‌ها را با کره نرم شده ، چند قطره وانیل ، پودر قند و پود کاکائو خوب مخلوط کنید تا یکنواخت شود.

پودر نشاسته ذرت و بکینگ پودر را به مواد اضافه کرده و با دست ورز دهید تا خمیر لطیفی که بدست نچسبد بدست آید.

شاید نیاز به نشاسته بیشتر یا کمتری باشد. شیرینی‌هایی که کره دارند را زیاد ورز ندهید.

خمیر شیرینی کویری که آماده شد به اندازه گردو برداشته و کف دست گرد کنید.

داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته‌اید به فاصله بچینید.

در فر ۱۸۰ درجه نیم ساعت بگذارید تا بپزد.

شیرینی کویری را وقتی از فر در آوردید دست نزنید، چون نرم و شکنندست. وقتی کامل خنک شد از کاغذ جدا کنید.

منبع : آفتاب